POREDAK LJUBAVI
RADIONICA SISTEMSKIH KONSTELACIJA

po metodi Berta Helingera

održava se u pravilu svake zadnje nedjelje u mjesecu

Ljubav je najmoćnija sila na ovome Svijetu, koja nas pokreće, spaja i održava. Ako nismo dobili dovoljno ljubavi u životu, ne možemo je niti davati onoliko koliko bi bilo dovoljno našim najbližima i tako se stvara začarani krug u kojem su svi na neki način zakinuti, nezadovoljni, frustirani, zakočeni i kao posljedica takvog stanja privlače u svoj život situacije koje potvrđuju nezadovoljstvo na fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom planu.

Kako omogućiti da protok ljubavi poteče kroz nas punim intenzitetom koji će nam omogućiti život pun radosti, obilja, mira i sklada na svim poljima?
Radionica sistemskih obiteljskih konstelacija ili POREDAK LJUBAVI daje odgovor na to pitanje u najkraćem mogućem roku, jer pronalazi uzrok problema na mjestu gdje je nastao najveći zapletaj u protoku ljubavi, a to je UVIJEK negdje u našem porodičnom stablu, kod nekog od naših predaka, od kojih smo naslijedili sve, ne samo fizičke karakteristike već i obrasce ponašanja, razmišljanja i djelovanja, koji djeluju u nama na podsvjesnom nivou.

Odlučite se na ovu radionicu, jer uvijek je pravi trenutak za konačnu odluku da nešto u svom životu drastično preokrenemo na bolje. Promjene nisu moguće ako se sami ne mijenjamo, a prečesto nismo svjesni što je to što bismo trebali promijeniti.
Rješenja su zapravo vrlo, vrlo jednostavna, kad smo spremni pogledati u stvarnu Istinu i odbaciti zaštitne programe koje po naslijeđenim i stečenim svakodnevnim navikama koristimo u ponašanju, razmišljanju i “logičnom” zaključivanju.
Ova je radinoca izuzetna prilika da se suočimo sa svime što je od naših predaka, preko naših roditelja, došlo do nas i što predajemo dalje našoj djeci, uz dužno poštovanje prema porodičnom stablu u kojem su naši korjeni.
Želite li saznati koji su to skriveni programi koji u vama djeluju i ometaju vas u svakodnevnom životu, praveći vam zdravstvene probleme, probleme u odnosima, karakternim osobinama, emocijama, napredovanju kroz život te odakle ste ih naslijedili, odlučite se na ovu radionicu na kojoj ćete to saznati u najkraćem roku. I ne samo saznati, nego ih i izmijeniti, trajno ukloniti i dovesti sistemsku konstelaciju vašeg bića i vašeg života u savršeno, “normalno” stanje, onakvo kakvo je svatko od nas zaslužio u ovom životu, a to je stanje koje podržava normalan protok ljubavi kroz svakog čovjeka, a time se ostvaruje život u punini kakvu bismo željeli ostvariti.

Kako izgleda radionica?

Prisutni sudionici sjede u krugu i nakon laganog opuštanja kroz vođenu meditaciju, predstave se i u jednoj riječi ili rečenici definirajusvoj problem na kojem žele raditi. Nije potrebno nikakvo predznanje, niti otkrivanje intime.

Sudionik čiji se rad radi po uputi voditelja izabere predstavnike za osobe, stvari, aspekte ličnosti, ili bilo koje pojmove, koji su potrebni u njegovom radu i po vlastitom nahođenju ih postavi unutar kruga, a zatim sjedeći sa strane promatra predstavu svoga života u kojoj nepoznati predstavnici zauzmu “uloge” unutar moćnog polja i vođeni višom stvaralačkom silom, koja nama upravlja cijeli život, za par minuta ukažu na stvaran problem i moguće optimalno rješenje.

Tko nije probao, teško može povjerovati, a tko je učestvovao, barem kao promatrač, potpuno se uvjerio u začujuću jednostavnost i djelotvornost ovog fenomenološkog pristupa.

Možete samo promatrati, ili možete sudjelovati u radu s namjerom da pomognete drugima da otkriju svoje probleme i da osjetite tu moćnu silu koja svima nama upravlja i pokreće nas ka rješenju, a možete se odlučiti i na vlastiti rad, u bilo kojem trenutku trajanja radionice.

Voditelj radionice je Mirjana Andres-Rogović, dugogodišnji energetski terapeut, koja je intenzivno uključena u konstelacijski rad već preko 16 godina, učeći i prateći osobno Berta Helingera i niz drugih vodećih svjetskih terapeuta, a već 4 godine djeluje kao samostalan sistemski terapeut i konzultant.