Kušac – Udruga za unapređenje kvalitete življenja

STRUKTURIZACIJOM SVIJESTI DO ZDRAVLJA I OBILJA

23.11. (petak) od 18,00 sati

u gradskoj Vijećnici u Crikvenici, Vinodolska 1/I kat

Da bismo živjeli u potpunom skladu sa sobom i cijelim svijetom potrebno je da naša Duša, Duh, Svijest i Tijelo budu u harmoniji. Kada oni jesu u harmoniji, tada nam se svijest strukturira i dostupna su nam najviša ISTINITA ZNANJA.

To donosi samo pozitivna dešavanja u naš život. Ona, koja svjesno želimo i više od toga, ako su naše želje usmjerene i na sveopće dobro i opću dobrobit. Tvorac nas daruje onako kako nismo ni sanjali. Tražimo malo, a za nagradu zauzvrat dobijemo mnogo, jer mi smo došli u ovaj život na Zemlju da sami rastemo i razvijamo se i istovremeno da služimo i pomognemo Tvorcu u riješavanju njegovih zadataka. On to radi preko nas. Zato naši osobni zadaci trebaju uvijek biti usklađeni sa višom svrhom, ovdje i sada.

Iako je za većinu od nas predstavaljalo nepoznanicu kako to postići, sada imamo TEHNOLOGIJE NOVE SVIJESTI (TNS) koje je čovječanstvu podario najveći živi naučnik današnjice – dr Grigorije Grabavoj (Grigori Grabovoi) uz čiju pomoć možemo savladati čak i nezamislivo.

Ovo predavanje je uvodno predavanje za najavljenu seriju predavanja, individualne i grupne radionice, a pripremila ga je Anka Brčić iz Ogulina, koja ima dugogodišnje iskustvo u radu sa TEHNOLOGIJAMA NOVE SVIJESTI po učenju dr Grigorija Grabavoja u jasnoj predaji znanja i u iscjeljivanjima.

Moguće individualne i grupne radionice održat će se po dogovoru. Detaljnije informacije i kontakt na mob. 091 1109954.