KušacUdruga za unapređenje kvalitete življenja i organizacija Mohanji Hrvatska

MEDITACIJU/SATSANG

U MOHANJIJEVOJ SVIJESTI

u petak, 02. 11. 2018. od 19,00 sati

u Crikvenici, u maloj sali nove Vijećnice (Stara škola), Vinodolska 1/I kat.

Svi ste dobrodošli, slobodno podijelite ovaj događaj i pozovite prijatelje koje mislite da zanima.

Tijekom meditacije dobiva se transfer energije, shaktipat, koji se daje putem dodira preko sahasrare i ajna čakre, a izvodit će ga Dejan Jovanović. Transfer energije je stvaran i djeluje na individualnom nivou, čisteći naše energetske točke, blokade i suptilne kanale putem kojih struji kundalini, naša životna energija.

Osim meditacije održat će se Satsang (na sanskritu sat= apsolutna Istina, Bog; sangha = društvo). Satsang bi, dakle, označavao druženje s Istinom ili bivanje sa Istinom. Svrha satsanga je prenošenje učenja Shri Brahmarishi Mohanjija, diskusija i kontemplacija, kako bi se iznutra povezali sa učenjima. Duhovnost je indivudalan put i satsang nam pomaže na našem putu ustoličiti se u Istini. Osim toga, dijelit ćemo iskustva, jer su duhovna iskustva Božji darovi koji nas motiviraju da ustrajemo. Razmišljanje o osobnim duhovnim iskustvima ili slušanje iskustava drugih povećava nam vjeru u duhovnu praksu.

Više o meditacijama i ostalim aktivnostima možete saznati na stranici www.mohanji.org

Za sve informacije kontaktirajte nas putem Mohanji Croatia facebook stranice ili na telefon 097 793 58 04

Donacija po želji. Sav prihod od donacije ide za provođenje projekata Mohanji fondacije.

Dobrodošli! Veselimo se Vašem dolasku!