Kušac – Udruga za unapređenje kvalitete življenja

KOMUNIKACIJA DUŠE

u petak, 05. 10. 2018. godine od 18,00 do 21,00 sati i

u subotu, 06. 10. 2018. godine od 9,00 do 13,00 sati

u maloj Sali nove Vijećnice (Stara škola)

u Crikvenici, Vinodolska 1/I kat

Svi imamo neprekinuti kontakt sa svojom Dušom, koja nas brižno i s puno ljubavi vodi kroz životna iskustva. Međutim, naša svjesna povezanost sa razinom odakle smo došli i gdje su pohranjena sva znanja, mudrosti i istine, koje se odnose na odabrani ovozemaljski život, ovise o trenutnoj razini naše individualne vibracije i otvorenosti za prijem poruka koje nam Duša pokušava poslati, kako bi nas upozorila na pogrešne programe, ponašanja, vjerovanja ili osjećaje i predložila nam nove odabire i promjene.   Na ovom tečaju podsjećamo se znanja, koje je pohranjeno u našem staničnom pamćenju, o tome kako komunicirati sa višim razinama naših Duša te svjesnom namjerom i vježbama otvaramo kanale za tu komunikaciju, koji već postoje. Kad otvorimo kanale za komunikaciju, Duša nam omogućava da iz polja integrativnog uma isčitavamo vitalne poruke za sebe, za poznatu ili nepoznatu osobu za koju vršimo komunikaciju. Ove poruke imaju iscjeljujući karakter za fizičko, mentalno, emotivno ili duhovno tijelo i predstavljaju vrlo moćno iscjeljenje na daljinu.

Budući je ovo znanje već u nama, na ovom tečaju svatko uspije ostvariti komunikaciju i može ju primjenjivati apsolutno u svakom momentu.

Što više primjenjujemo ovu komunikaciju ona postaje jezgrovitija i jasnija te postupno dovodi do spajanja sa još višim razinama Nadduše, Monade, ili Univerzalnog uma i najviše Svjesnosti.

Kada jednom ponovno uspostavimo kontakt sa razinama 7. denziteta bit ćemo trajno u kontaktu sa Anđelima, Arhanđelima, uzašlim majstorima i svjetlosnim bićima iz viših dimenzija i tako ostvarujemo sebe kao moćna stvaralačka bića, kreatore stvarnosti mira, ljubavi, radosti, blagostanja, blaženstva i milosti.

Ovom tečaju može prisustvivati svatko, bez obzira na dob, vjerska opredjeljenja i prethodna iskustva u duhovnom napretku.

Voditelj tečaja je Mirjana Andres-Rogović. Naknada iznosi 250,00 kn.

OBAVEZNA JE PRETHODNA NAJAVA RADI TEHNIČKE ORGANIZACIJE  I  UPUTSTVA  ZA  SVAKOG  POLAZNIKA !

Informacije i prijave na: kusac.crikvenica@gmail.com ili mob. 098 353820