Kušac – Udruga za unapređenje kvalitete življenja

MAGNIFIED HEALING

13. i 14.10. 2018. od 9,00 do 19,00 sati

uvodno predavanje 12. 10. 2018. u 18,00 sati

u maloj Sali nove Vijećnice (Stara škola)

u Crikvenici, Vinodolska 1/I kat

Magnified Healing je poklon kojeg je božica Kuan Yin kao članica karmičkog odbora donijela čovječanstvu radi bržeg iscjeljenja i pročišćenja čovječanstva i Majke Zemlje.

Ova jednostavna, a iznimno moćna energetska tehnika omogućava nam iscjeljivanje na svim razinama: fizičkoj, emotivnoj, mentalnoj, duhovnoj. Koristeći dah, zvuk, pokret i boju sudjelujemo u sustvoriteljskom procesu iscjeljivanja i dovodimo Božansko Savršenstvo u djelovanje ovdje i sada, dovodimo svjetlost Izvora u sve naše čakre i oko sebe, stvarajući stup svjetlosti koji nas štiti od neskladnih energija u okruženju, povisujemo našu vibraciju svetim izrazima (mantrama), širimo kvalitete božanske ljubavi, bižanske mudrosti i božanke moći u cijelom svom biću  – i još mnogo toga. Postajemo Biće Svjetlosti i spremni smo se nositi s ovim izazovnim i teškim vremenima, a također i služiti svojoj braći i sestrama u njihovu iscjeljenju. Ujedno nam pruža mistično iskustvo komunikacije s najvišim razinama našeg Bića sve do Izvora.

Iscjeljujemo prošlu negativnu karmu, aktiviramo sve niti DNK, širimo Božanske kvalitete u nama, iscjeljujemo i aktiviramo sve naše božanske potencijale kako bismo se potpuno ostvarili kao božansko biće koje jesmo. Posebno je upečatljiva duboka osobna transformacija onih koji prakticiraju Magnified Healing.

Na radionici se dobiva: – originalni udžbenik na hrvatskom jeziku, – bočicu posebne energizirane cvjetne esencije, – službenu diplomu koja potvrđuje vaš status majstora/učitelja Magnified Healing-a.

Svi koji prođu radionicu ovlašteni su kao učitelji Magnified Healing-a, te mogu samostalno organizirati i voditi ovakve radionice. Diploma koju ćete dobiti važeća je bilo gdje u svijetu.

Preduvjet za ovu radionicu je poznavanje i razumijevanje osnovnih metafizičkih pojmova poput karme, čakri, duhovne hijerarhije, ljubičaste vatre, uzašašća.

Radionicu vodi Ana Kubla Ahava, jedna od 12 velikih majstora Magnified Healing u svijetu, te predstavnik za Hrvatsku i druge zemlje u regiji. Ana je svoju učiteljsku poduku završila kod vlč. Gisèle King, suosnivačice Magnified Healing-a.

Prijave: Mirjana Andres-Rogović 098 353 820,  kusac.crikvenica@gmail.com

Informacije: Ana Kubla Ahava 091 1515 521 ana@trueself.hr www.magnifiedhealing.com