KušacUdruga za unapređenje kvalitete življenja

poziva vas na radionicu

MOJA DUŠA POZNAJE TVOJU DUŠU

u sklopu manifestacije OD SRCA SRCU

28.04. 2018. god. (subota) od 16 do 18 sati

u kongresnoj dvorani hotela Katarina u Selcu

Ovu moćnu radionicu je osmislio Veliki Majstor CHOA KOK SUI, začetnik i osnivač suvremenog liječenja pranom, poznatog kao Pranic Healing.Ova se radionica za sada u svijetu izvodi u samo nekoliko Pranic Healing Centara, a za posjetitelje ove manifestacije održat će ju MLADEN VANJAK.

Rezultati do kojih se dolazi predstavljaju veliko energetsko čišćenje na svim poljima, a specifično dolazi do velikog emotivnog pražnjenja i trenutnog olakšanja.

Budući je čovjek socijalno biće i svi smo na čudesan način umreženi u istom Polju, kroz odnose sa drugim osobama najlakše spoznajemo koliko smo zaista zadovoljni i u miru sa samim sobom i svojim okruženjem. Zbog toga se radi u parovima, pri čemu nije potrebno da se predstavnici uopće poznaju, a nakon određenih afirmacija koje zadaje voditelj, parovi se izmjenjuju.

Po završetku radionice stječe se znanje koje se po potrebi može nastavljati primjenjivati individualno, odnosno sa zamišljenim partnerom, ukoliko je naš problem na bilo koji način vezan uz odnose.

Radionica se ne naplaćuje i možete sudjelovati na njoj uz ulaznicu od samo 20,00 kuna za cjelodnevni posjet manifestaciji Dani promotivnih iscjeljivanja OD SRCA SRCU