KušacUdruga za unapređenje kvalitete življenja

poziva vas na

pokaznu radionicu akupresure i akuaromaterapije

WELLNESS JE U NAMA

u sklopu Dana iscjeljivanja OD SRCA SRCU

28.04. 2018. god. (subota) od 11,30 do 12,30

u kongresnoj dvorani hotela Katarina u Selcu

Ova radionica je zamišljena kao ekstenzija predavanja Wellness iz perspective klasične kineske medicine i namijenjena kako terapeutima tako i svima onima koji žele poboljšati kvalitetu vlastitog života njegujući životnost i ljepotu susreta s tijelom i samim sobom.

Suzana Jelovečki, MS Akupunkture, DOA (Diplomate of Acupuncture) u SAD-u, vlasnica holističkog centra “Akupunktura Zagreb – U vezi s prirodom” demonstrirati će vrlo jednostavnu i lako primjenjivu akupresuru  energetskih točaka koje potiču harmonizirajući tijek energije u tijelu i pridonose opuštanju i otpuštanju nagomilanog stresa i donose osjećaj mira, uz esencijalna ulja koja potiču i produžuju djelovanje akupunkturnih točaka i njeguju osjetilni doživljaj!

Kao dugogodišnja učenica Dr. Jeffrey C. Yuena, koji je bio programski direktor magisterijskog programa akupunkture, kojeg je pohađala u New Yorku, Suzana je završila i ekstenzivni jednogodišnji seminar o aplikaciji esencijalnih ulja na akupunkturne točke. Dr. Jeffrey C. Yuen je svojim eruditskim znanjem teorija kineske medicine prvi razvio poseban sistem primjene aromaterapije u kontekst kliničke prakse kineske medicine.  U svojoj američkoj, a sada i hrvatskoj terapeutskoj praksi, Suzana već desetak godina s velikim entuzijazmom rabi akuaromaterapiju kako bi produžila djelovanje tretmana, te omogućila da klijenti budu aktivno uključeni u vlastiti put ka “wellnessu”.

Radionici možete prisustvovati besplatno, uz dnevnu ulaznicu od 20,00 kn za Dan iscjeljivanja OD SRCA SRCU, koja ujedno predstvalja tombolu.