KušacUdruga za unapređenje kvalitete življenja

 

poziva vas na

 

vođenu besplatnu meditaciju

MOĆ ČISTOĆE

  20.03. 2018. god. (utorak) od 19,00 sati 

u prostoru udruge KUŠAC, Crikvenica, Preradovićeva 1/II

 

 

Svi ste dobrodošli, slobodno podijelite ovaj događaj i pozovite prijatelje za  koje mislite da ih zanima.

 1. godine Mohanji je dobio meditaciju ”Moć čistoće” iz viših nivoa svijesti. Od tada ova se meditacija nezaustavljivo širi po svijetu. Ona je bezuvjetno dana svima i ne naplaćuje se, a pomogla je milijunima ljudi da se pročiste, iscijele i podignu svoju svijest.

  Sa svakim meditiranjem događa se unutrašnje čišćenje. Ali kada izađemo u vanjski svijet, ponovno se onečistimo. Ako želite zadržati čistoću koju ste postigli u meditacijama, budite svjesni svake misli, riječi i djela. Sve što konzumirate mora biti čisto. Što je čisto? Nešto što nije sebično, nešto što je nesebično. Nikakav ritual ne može donijeti tu čistoću. Nesebična djela uzdižu čovjeka do onog najvišeg.
  Moć čistoće je opipljiva. Moć čistoće rasterećuje nas na različitim razinama. Ona oslobađa. Moć čistoće čini nas imunima na stresove i šokove svakodnevnog života. Moć čistoće zrači. Čistoća osnažuje. Čistoća oslobađa. Unosi zahvalnost u naše postojanje. Utišava lutajući um i vodi ga u stanje bez misli. Gasi sva pitanja. Donosi zadovoljstvo i stabilnost. Čini naše vlastito postojanje sjajnim iskustvom. Ispunjava naše postojanje životom. Donosi svrhu. Ispunjava život vjerom i nadom. Povezuje nas s Najvišom Sviješću. Moć čistoće je neizmjerna. To je priroda Vrhovnog.

  Moć čistoće je 40-minutna vođena meditacija koja se prakticira jednom tjedno, individualno ili u grupi. Učenje tehnike meditacije je način koji vam pomaže da se oplemenite i uzvisite, a sve zavisi od vas samih i vaše otvorenosti. Vjera je ključ.

  Tijekom meditacije dobiva se šaktipat koji se daje putem dodira preko sahasrare i ajna čakre. Šaktipat je stvaran i djeluje na individualnom nivou, čisteći naše energetske točke, blokade i suptilne kanale putem kojih struji kundalini, naša životna energija.

  Svrha ove meditacije je duboko unutrašnje energetsko čišćenje kojim se sjedinjujete sa vašim osobnim sistemom funkcioniranja i sa vašim bićem, pomaže da budete otvoreniji da ‘primite’ i ‘date’ ljubav u potpunosti, kao i da bivate u sadašnjem trenutku, odbacujuci podsvjesne negativne impresije vašeg uma. Ne samo da dostižete uravnoteženost sa vašim fizičkim sistemom, već i bliskost sa vašom dušom koja sve pokreće. Na taj način, uobičajene aktivnosti podsvjesnog uma prenose se na svjesnost i dostižete stanje u kome šta god da radite ili da se dešava vi ste svjesni svedok svake vaše misli, riječi ili djela. Tada automatski započinje buđenje u vama samima.

  Više o meditacijama i ostalim aktivnostima možete saznati na stranici www.mohanji.org

  Za sve informacije kontaktirajte nas putem Mohanji Croatia facebook stranice ili na telefon 097 793 58 04

Donacija po želji. Sav prihod od donacije ide za provođenje projekata Mohanji fondacije.

Dobrodošli! Veselimo se Vašem dolasku!