KušacUdruga za unapređenje kvalitete življenja

poziva vas na prezentaciju

 

RAINDROP MASAŽNE TEHNIKE

i primjene Young Living eteričnih ulja u svakodnevnom životu

u sklopu Dana iscjeljivanja OD SRCA SRCU

 

 28.04. 2018. god. (subota) od 15 do 16 sati

u kongresnoj dvorani hotela Katarina u Selcu

 

 

Upoznajte se sa vrhunskim Young Living eteričnim uljima, njihovom snagom i načinima korištenja u svakodnevnom životu, na prezentaciji koju će održati Žarka Plenča, osnivačica Normaviva centra iz Zagreba-.

 

Eterična ulja su jedinstvene biljne ekstrakcije, tako snažne da mogu promijeniti život. Ona nas svojom visokom vibracijom podržavaju na fizičkoj, mentalnoj, emocionalnoj i duhovnoj razini.

 

Upoznat ćemo vas i sa Raindrop Technique® koju potpisuje Young Living.

 

Raindrop masažna tehnika je moćan, neinvazivni alat koji pomaže tijelu u ispravljanju zakrivljenosti kralježnice. Osim što regenerira kralježnicu, Raindrop tehnika balansira energetske centre u tijelu, poboljšava cirkulaciju, odlično djeluje na imuno sustav i pomlađuje organizam.

Ona je spoj mudrosti Lakota indijanaca, Vitaflex tehnike i snage posebno izabranih eteričnih ulja koja se poput kišnih kapi, karakterističnim pokretima nanose na kralježnicu i stopala.

 

Na ovom predavanju steći ćete osnovna znanja za osobnu primjenu moćne masažne  tehnike Raindrop i Young living ulja, a zainteresirani za veće praktično znanje mogu se najaviti na radionicu, koja će se održati uskoro u Crikvenici.

 

Predavanju možete prisustvovati besplatno, uz dnevnu ulaznicu od 20,00 kn za Dan iscjeljivanja OD SRCA SRCU, koja ujedno predstvalja tombolu.