KušacUdruga za unapređenje kvalitete življenja

poziva vas na predavanje

WELLNESS IZ PERSPEKTIVE KLASIČNE KINESKE MEDICINE

u sklopu Dana iscjeljivanja OD SRCA SRCU

28.04. 2018. god. (subota) od 10 do 11 sati

u kongresnoj dvorani hotela Katarina u Selcu

Srž kineske medicine utemeljena je na kultivaciji “wellnessa”, usmjerenoj  ka tomu kako njegovati zdravlje i poboljšali kvalitetu života.

Suzana Jelovečki, MS Akupunkture, DOA (Diplomate of Acupuncture) u SAD-u, vlasnica holističkog centra “Akupunktura Zagreb – U vezi s prirodom” u jednosatnom će predavanju publici protumačiti drevne postulate kineske medicine na moderan način, prihvatljiv našem užurbanom životu i svekolikom kontekstu 21. stoljeća.

Upoznat će nas sa prvom knjigom kineske medicine Nei Jing-Su Wen, koja u prvom poglavlju jezgrovito opisuje što nam je činiti I upoznaje nas s faktorima koji utječu na wellness i sa potrebama osobnog truda I svjesnosti o kultivaciji zdravog življenja.  Angažman se zrcali u brizi o pravilnoj prehrani, programima vježbanja, odabiru “primjerenog” životnog stila, uvijek u skladu s prirodom.

Naučit ćemo jednostavna pravila koneske tradicionalne medicine koja  sugerira da se wellness kreira i u stalnoj konverzaciji sa srcem, koje nas uči kako biti u miru sa samim sobom i životnim (ne)prilikama.

Kineski medicinski klasici temelj su svih škola, pravca i razvoja kineske medicine do današnjih dana, koji kroz misaone i mudre poruke bude svjesnost o snazi životne energije. Suzana Jelovečki će u izlaganju objediniti tumačenje 1. I 29. poglavlja i kreirati recept za wellness svakog od nas, jer wellness je u nama!

Radionici možete prisustvovati besplatno, uz dnevnu ulaznicu od 20,00 kn za Dan iscjeljivanja OD SRCA SRCU, koja ujedno predstvalja tombolu.