KušacUdruga za unapređenje kvalitete življenja

poziva vas na predavanje

ZAŠTO SE RAZBOLJEVAMO-II dio

uvod u Dane iscjeljivanja OD SRCA SRCU

27.04. 2018. god. (subota) u 19,00 sati

u NOVOJ gradskoj Vijećnici, Vinodolska 1

Kada se susretnemo sa bolesti, neizbježno se postavlja pitanje ZAŠTO? Zašto se to dogodilo baš meni ili nekom meni bliskom? Zašto baš ta bolest ili taj problem sa zdravljem? Zašto se neki iscjele, čak i od teških, neizlječivih bolesti, a nekima ne uspjeva prevladati niti manje bolesti, unatoč svoj brizi i trudu koji ulažemo? Zašto…., zašto….?

Što biste rekli na to da odgovor leži isključivo u vama samima, a jednako tako i mogućnost izlječenja ili iscjeljenja?

Svatko od nas je apsolutno odgovoran za sve što nam se događa i trebamo potpuno svjesno prihvatiti tu odgovornost i mijenjati ono što nam se ne sviđa. Pri tome imamo apsolutnu slobodu izbora i sve će uvijek biti baš onako kako želimo ako sami preuzmemo odgovornost i ako smo spremni pogledati istini u oči. To prvenstveno znači biti iskren prema samom sebi i prihvatiti činjenicu da u svoju svakodnevnu stvarnost privlačimo samo ono čime zračimo. To znači da moramo biti spremni mijenjati sebe, kako više ne bismo privlačili ono što ne želimo.

Za svaku bolest postoji uzrok na duhovnom planu, jer bolest nije uvijek apel tijela, nego se vrlo često javlja kao opomena da sa našom psihom nije sve u redu, a tada nam Duša kroz bol pokazuje da nju boli.

Na ovom predavanju, koje zamišljeno kao II dio, Mirjana Andres-Rogović, upoznat će vas sa novim pogledom na bolest, koji će vam pomoći i olakšati da ju prihvatite kao prolaznu opomenu i da ju s lakoćom otpustite, kada shvatite zašto se uopće pojavila.