KušacUdruga za unapređenje kvalitete življenja   

 

VOLIM PLANETU ZEMLJU – vođena meditacija povodom Dana planete Zemlje

22.04. 2018. god. (nedjelja) od 17,00 sati

uz Mediteranski labirint ljubavi u Crikvenici

22.travnja 2018. godine je Dan planete Zemlje, na kojoj smo rođeni sa pomno odabranim razlogom i svrhom, kako bismo u suživotu sa svime što je stvoreno djelovali za opće dobro i sveopći rast. Planeta Zemlja naš je dom, s njom smo neodvojivo povezani i zajedno  s njom se evolucijski razvijamo i napredujemo. Potrebno je da što više ljudi svoju vibraciju uskladi tako da bude u sinhronom ritmu i rezonanciji sa vibracijom planete Zemlje, koja je usklađena sa prirodnim ciklusima razvoja. Ako nismo usklađeni, mi postajemo teret na putu ka zajedničkom napretku.

U životu nam se uvijek vraća onoliko koliko dajemo i na način na koji dajemo, a u tu je razmjenu uključena i planeta. Ako joj ne posvećujemo dovoljno pažnje i ljubavi, u bilo kojem pogledu, toga će i nama nedostajatu u životu. Zbog toga je potrebno da obratimo pažnju na njene potrebe, da ju ne ranjavamo, ne oštećujemo prirodne ljepote, ne zloupotrebljavamo njena blaga i da živimo u zajedničkom skladnom suživotu sa svima i svime što nas okružuje.

Pridružite nam se u što većem broju meditaciji u kojoj ćemo zajednički podizati frekvenciju kroz emitiranje ljubavi iz svog čistog srca i duše prema našoj planeti, svima i svemu što je na njoj stvoreno, u predivnom energetskom Gaju ljubavi, u miomirisnom okruženju submediteranskih biljaka i Mediteranskog labirinta ljubavi napravljenog od lovorika, uz kamenu Spiralu sa perunikama, energetske simbole za meditaciju sa Sirijusa i reljefne galebe, koji simboliziraju zajedništvo, slobodu i mir, uz zvučnu kupku u izvođenju Ankice Lipovškek i skupnu meditaciju koju će voditi Mirjana Andres-Rogović.

Tko god želi skladan život u ljubavi, radosti, miru, zdravlju, lakoći i obilju, mora prvo mijenjati sebe i razviti poštovanje prema okolini u kojoj živi, na svaki način.

Meditacija će biti vođena te nije potrebmo nikakvo predznanje, nego samo dobra volja i otvoreno srce. Poželjno je da poneste prostirku za sjedenje

KLJUČ ZA PROMJENU LEŽI ISKLJUČIVO U NAMA, U SVAKOM PROBUĐENOM POJEDINCU