Kušac – Udruga za unapređenje kvalitete življenja

pod pokroviteljstvom TZ Grada Crikvenice i Grada

03. 12. 2017. god. od  20,00 do 21,00 sati

U KONGRESNOJ DVORANI HOTELA KATARINA U SELCU

Nakon dvodnevnog punjenja energijom i obnove tijela i duha programima koje smo za vas pripremili u sklopu tradicionalnog, 7. Vikenda iscjeljivanja Od srca srcu, pozivamo sve učesnike i goste na zvučnu kupku gongom i tibetanskim zdjelama.

Zvučna kupka gongom i tibetanskim zdjelama u izvedbi zvukoterapeuta Ankice Lipovšek, očistit će naša tijela od neskladnih vibracija, osloboditi nas blokada u tijelu i umu, trauma i bolesti, pokrenuti proces regeneracije, ispuniti nas unutarnjim mirom i uliti u nas univerzalnu ljubav.

Zvučna kupka je oblik meditacije u ležećem položaju (samadi) pa ponesite prostirku za ležanje i dekicu za pokrivanje.

Prisustvovanje zvučnoj kupki se ne naplaćuje i možete joj prisustvovati uz dnevnu ulaznicu za Vikend od 20,00 kn, kojom ujedno sudjelujete u nagradnoj igri i možete dobiti neku od vrijednih nagrada koje daruju svi učesnici manifestacije, u obliku tretmana, terapije, masaže, savjetovanja, proizvoda i dr.