KušacUdruga za unapređenje kvalitete življenja  

poziva vas na RADIONICU  Damjana Šmuca

OVISNOSTI I VEZANOSTI 

primjena metode Phyllis Krystal

u sklopu Vikenda iscjeljivanja

OD SRCA SRCU

pod pokroviteljstvom TZ Grada Crikvenice i Grada

  1. 12. 2017. god. (nedjelja) od 18,00 do 20,00 sati

u kongresnoj dvorani hotela Katarina u Selcu

 

DAMJAN ŠMUC, jedan je od 12-orice članova Vijeća imenovanog od Phyllis Krystal, za primjenu metode kidanja veza i oslobađanja od strahova i ovisnosti. Metoda Phyllis Krystal pomaže osobi da postane neovisno i cjelovito ljudsko biće koje se oslanja jedino na svoj unutarnji izvor sigurnosti i mudrosti, korištenjem raznih tehnika i rituala kojima se postiže oslobođenje od starih vezanosti i modela ponašanja.

Na radionici primjene metode Phyllis Krystal učit semo osjetiti svoj vlastiti osobni prostor i kako ga zaštititi i osvjestiti veze koje su zapravo energetski lanci stvoreni obiteljskim odgojem i kulturom. Ovakve veze potiču u nama lažnu sigurnost i čine nas ovisnima o drugim ljudima, stvarima ili pojavama.

Dođite na radionicu i osvjestite što vas to čini neslobodnim, zarobljenim, vezanim za nešto što vam ne dopušta da  slobodno živite i činite ono što biste voljeli.    

Radionica se ne naplaćuje i možete joj prisustvovati uz dnevnu ulaznicu za Vikend od 20,00 kn, kojom ujedno sudjelujete u nagradnoj igri i možete dobiti neku od vrijednih nagrada koje daruju svi učesnici manifestacije, u obliku tretmana, terapije, masaže, savjetovanja, proizvoda i dr.