KušacUdruga za unapređenje kvalitete življenja

poziva vas na RADIONICU

EMPATIJA ZA SEBE – TEHNIKA KOMUNIKACIJE KOJA ISTINSKI POVEZUJE

u sklopu Vikenda iscjeljivanja OD SRCA SRCU

pod pokroviteljstvom TZ Grada Crikvenice i Grada Crikvenica

1. 12. 2017. god. od 11,00 do 13,00 sati

U KONGRESNOJ DVORANI HOTELA KATARINA U SELCU

Ako potiskujemo svoje osjećaje i potrebe, dolazi do akumulacije koja nas odvodi u nezadovoljstvo i depresiju. Ako pokušavamo dobiti poštovanje i ljubav od drugih, nejasno zahtijevajući to od njih, dodatno ćemo narušiti svoje odnose. Nenasilna komunikacija, u kombinaciji s meditacijom i aktiviranjem čistih duhovnih vrlina, daje sjajnu metodu za povezivanje sa srcem druge osobe kroz empatiju.

Međutim, da bismo mogli otvoriti srce i biti prisutni svim svojim bićem za drugoga, najvažnije je naučiti kako sebi dati empatiju: kako prihvatiti neku nepovoljnu situaciju i svoje neugodne misli i emocije, kako iscijeliti svoju bol ili povredu i kako prigrliti onog sebe koji je učinio nešto što je kasnije zažalio.

Voditeljica Sandra Baksa, prof., živi i radi u Zagrebu. Istraživati duhovnost i metode sretnog života započela je prije 20-ak godina. Kontinuirano odražava predavanja i radionice na temu životnih vrijednosti i samorazvoja te tečajeve meditacije. U posljednjih nekoliko godina više istražuje teme nenasilne komunikacije i osnaživanja samopoštovanja žena. Koordinira radom Centra za duhovni razvoj Brahma Kumaris Hrvatska koji svoje tečajeve i aktivnosti ne naplaćuje.

Radionici možete joj prisustvovati uz dnevnu ulaznicu za Vikend od 20,00 kn, kojom ujedno sudjelujete u nagradnoj igri i možete dobiti neku od vrijednih nagrada koje daruju svi učesnici manifestacije, u obliku tretmana, terapije, masaže, savjetovanja, proizvoda i dr.