Kušac – Udruga za unapređenje kvalitete življenja

pod pokroviteljstvom TZ Grada Crikvenice i Grada

03. 12. 2017. god. od  16,00 do 18,00 sati

U KONGRESNOJ DVORANI HOTELA KATARINA U SELCU

Pozivamo vas na predavanje i uvodnu radionicu za certificirani rad s intuitivnom anđeoskom energijom.  Predavač je Boris Surić, certificirani čitač Anđeoskih karata i Anđeoskog kraljevstva po metodi Doreen Virtue.

Na radionici ćemo obrađivati anđeoski gen, iscjeljivati obiteljske, ljubavne, partnerske, prijateljske i druge odnose, obraditi  i  osvijestiti koliko oni utječu na naše novo utjelovljenje. Polaznici će dobiti znanje i praktične vježbe za rad s anđeoskom energijom.

Boris Surić je iskusni energoterapeut, koji radi energetsku izgradnju aure, a osim rada sa anđeoskim energijama po metodi Doreen Virtue, praktičar je Access Barsa, Anti-aging procesa fizičkog podmlađivanja, Reiki terapaut, vilolog i terapeut Illahinoor iscjeljenja iz 6. dimenzije. Njegov rad se bazira na tjelesnim procesima podržanima energijom u kominaciji sa  mentalnim i anđeoskim znanjem, pri čemu se vrši iscjeljivanje kroz različite metode i terapije.

Radionica se ne naplaćuje i možete joj prisustvovati uz dnevnu ulaznicu za Vikend od 20,00 kn, kojom ujedno sudjelujete u nagradnoj igri i možete dobiti neku od vrijednih nagrada koje daruju svi učesnici manifestacije, u obliku tretmana, terapije, masaže, savjetovanja, proizvoda i dr.

Kontakt za dofatne informacije možete dobiti na:
immaculateboris@yahoo.com, +385 91 1757 958
www.borisangel.com i www.ilahinoor.org