Kušac – Udruga za unapređenje kvalitete življenja

poziva vas na prezentaciju knjiga iz ciklusa

ZA SRETNIJU BUDUĆNOST, MARIJE KUKULJAN

u sklopu Vikenda iscjeljivanja

OD SRCA SRCU

pod pokroviteljstvom TZ Grada Crikvenice i Grada

02. 12. 2017. god. od  20,00 do 21,00 sati

U KONGRESNOJ DVORANI HOTELA KATARINA U SELCU

Marija Kukuljan, istinski svjetlosni radnik, neumorno nas podsjeća da obratimo pažnju na stvarnost nevidljivu običnom oku, na suptilni energetski i duhovni svijet koji je njoj oduvijek vidljiv.  Odlučila je doprijeti do naših srca i probuditi nas za ljepotu koju propuštamo, svojim  stihovima i prozom, u ciklusu pod nazivom Za sretniju budućnost. Od planiranih 12 knjiga do sada su izašle 2 knjige pjesama: Između neba i zemlje i Između suza i sreće, a zatim 2 knjige proze: Put u svijetlo i Kleine Wunder.

Neposredno, iskreno, jednostavnim riječima, kroz osobna iskustva i nezaustavljivo stremljena njene duše  ka zdravom životu, u ljubavi, radosti i miru, njena djela nas vraćaju u vrijeme djetinje čistoće, bezuvjetne ljubavi i zaslužene pažnje prema svemu što je stvoreno. Marija nas ponovno povezuje sa onim dijelom čiste  duše malog djeteta,  koja je uvijek u nama, iako smo se odrastanjem u ovom svijetu od nje nesvjesno odvojili. Zato nas njejni stihovi i njena promišljanja o nama samima i svijetu oko nas duboko diraju i suptilno pokreću na promjenu za sveopće dobro.

Prezentacija knjiga biti će uz zvučnu pratnju Ankice Lipovšek na tibetanskim zdjelama i gongu.