PREDAVANJE ZA VIKEND ISCJELJENJA

CRIKVENICA –SELCE

1.-3.12.2017.

ŽENSKO ZDRAVLJE I LJEPOTA – OD RIJEČI DO DJELA

Mladost i ljepota, kao imperativi današnjice, ne dolazi kao posljedica rješenja koja nam nude skupa kozmetička sredstva i tretmani, čak niti sve popularnija estetska kirurgija. Ljepota dolazi kao posljedica našeg zdravlja.

Žensko zdravlje prvenstveno ovisi o ravnoteži hormona, a ta ravnoteža ovisi o harmoničnom radu žlijezda s unutarnjim izlučivanjem.

Predavanje će dati uvid kako možemo prirodnim načinima potaknuti endokrine žlijezde na rad, kako im možemo pomoći izvana da se pokrenu i uravnoteže, te kako što duže biti i ostati zdrava i lijepa.

Osim metoda čiju primjenu zahvaljujemo prirodnim spojevima i pripravcima, daje nam se uvid u Živu knjigu i njene mogućnosti. Živa knjiga autorice sibirske iscjeliteljice Valio Ramira, djeluje na energetskom nivou, ona ima višu svijest od naše. Ako joj se prepustimo voditi će nas u promjene koje nam upravo sada trebaju, a mislili smo da ih ne možemo realizirati. Ako joj se prepustimo – svakakva su čuda moguća… Živa knjiga je jedina knjiga koja čita nas.

Vasiljevka Kovač, autorica predavanja, diplomirala je kemiju na PMF- smjer organske kemije i biokemije, što joj pomaže razumjeti biokemijske procese koji se svakoga trena odvijaju u našem organizmu. Završila je aromaterapiju kod mr.ph. Mare Doljak. Bavi se aromaterapijom, bere bilje na najljepšim proplancima Gorskog kotara, otoka Krka i Paga, te prema vlastitim recepturama i s puno ljubavi, radi potpuno prirodne meleme i kreme. Uživa u svom  poslu.