KušacUdruga za unapređenje kvalitete življenja

poziva vas na predavanje

PREDNOSTI HOLISTIČKOG PRISTUPA ZDRAVLJU – II dio

1. 12. 2017. god. (subota) od 15,00 do 16,00 sati

u kongresnoj dvorani hotela Katarina u Selcu

u sklopu Vikenda iscjeljivanja

OD SRCA SRCU

pod pokroviteljstvom TZ Grada Crikvenice i Grada

Holistički terapeut Miloš Dragić iz Beograda, upoznati će nas sa svojim iznimno uspješnim holističkim pristupom iscjeljivanja svakom pojedincu uz jedinstvenu kombinaciju samo najprimjenljivijih tehnika dokazanih u praksi liječenja i sinergijom svih znanja na najhumaniji način i uz poštivanje prirodnih tokova, funkcija i centara na svim nivoima: fizikom, energetskom, emotivnom i duhovnom u tijelu čoveka. Njegovi tretmani u sebi sadrže Istočnu medicinu – akupresuru, zapadnu – kiropraktiku i manuelnu masažu, Indijsku – liječenje čakri i Rusku medicinu – liječenje na Informativnom nivou.

Svakom pacijentu se u holističkom načinu liječenja pristupa na jedinstven način, a pri tome je nužno sveobuhvatno tretiranje uzroka i posljedica i to na svim nivoima, kako fizičkom, tako i emotivnom i mentalnom, ali također je nućna promjena i na informacijskom planu. Kako to izgleda u praksi, kakva su iskustva i rezultati, saznat ćete na ovom interesantnom i nadasve korisnom predavanju .

Miloš Dragić izvodi potpuno balansiranje i izliječenje tijela, emocija, energija i Duha čovjeka potpuno prirodnim i bezbolnim metodama. Tijekom Vikenda iscjeljivanja možete osobno isprobati njegov pristup.

Predavanje se ne naplaćuje i možete mu prisustvovati uz dnevnu ulaznicu za Vikend od 20,00 kn, kojom ujedno sudjelujete u nagradnoj igri i možete dobiti neku od vrijednih nagrada koje daruju svi učesnici manifestacije, u obliku tretmana, terapije, masaže, savjetovanja, proizvoda i dr.