KušacUdruga za unapređenje kvalitete življenja  

poziva vas na predavanje i uvodnu radionicu Domagoja Čelana

 

ENERGY MANAGEMENT

u sklopu Vikenda iscjeljivanja

OD SRCA SRCU

pod pokroviteljstvom TZ Grada Crikvenice i Grada

  1. 12. 2017. god. (petak) od 16,00 do 17,30 sati

u kongresnoj dvorani hotela Katarina u Selcu

 

 

Energy Management  predstavlja energetski trening upravljanja energijom po principima tradicionalne kineske medicine. Ovaj pristup nas uči povezati svaku našu fizičku, emotivnu ili mentalnu reakciju sa energetskom slabošću naših organa. Razumijevajući te informacije i korigirajući svoje ponašanje u skladu s njima postajemo sposobni svjesno upravljati vlastitim tijelom (zdravljem), ali i vlastitom energijom: ekspresijom našeg duha na društvenoj, materijalnoj i duhovnoj realnosti. Tako počinjemo stvarati i oblikovati svoj životni rezultat djelujući direktno na korijen našeg životnog pokreta.

Energy management kao program i trening temeljito proučava i objašnjava strukturu gibanja energije u nama i oko nas, ali je približava korisniku na jednostavan i razumljiv način i tako omogućava laganu primjenu i brze rezultate. Temelji se na tri točke koje ujedno predstavljaju i tri faze treninga, a to su Pokret, Pozicija i Ponašanje.

Domagoj Čelan pomoći će nam da dobro razumijemo ovu tehniku i njene faze  kako bismo uz pomoć Energy Managementa dobili najviše rezultate na svim razinama života.

Predavanje se ne naplaćuje i možete mu prisustvovati uz dnevnu ulaznicu za Vikend od 20,00 kn, kojom ujedno sudjelujete u nagradnoj igri i možete dobiti neku od vrijednih nagrada koje daruju svi učesnici manifestacije, u obliku tretmana, terapije, masaže, savjetovanja, proizvoda i dr.

 

Domagoj Čelan je energetski trener s više od 20 godina iskustva u prirodnom energetskom treningu i radu s ljudima.

Nakon 5 godina Wing Chun Kung fu treninga (od 15-19 g. života), u Zagrebu, gdje se upoznao s tradicionalnom kineskom filozofijom vježbanja te se zaljubio u nju – 1997. g počinje s Shen Qi treningom kod majstorice Aiping Wang. Majstorica Wang je 1996. g. došla u Zagreb i otvorila svoj centar te se proslavila radom sa velikim grupama te iscjeljenjima od najtežih zdravstvenih problema kojima medicina nije mogla pomoći, kao što su: rak, srčane mane (rupe na srcu), multipla skleroza i ostale autoimune bolesti i mnoge druge. Ona je to postizala bez fizičkog kontakta, emitirajući svoju energiju kroz predavanje, razgovor i vođenu relaksaciju – stvarajući tako pozitivno magnetsko (energetsko) polje za iscjeljenja koja su uslijedila.

U prvoj godini dolazio je svakodnevno na grupne treninge u dvorani koja je mogla primiti i do 1000 ljudi. No, u 2. godini treninga (iako odličan učenik, s nagradama na matematičkim natjecanjima, oslobođen i mature), odlučuje sve drugo ostaviti iza sebe i počinje raditi u organizaciji majstorice Aiping Wang. To mu je omogućilo više od 7 godina svakodnevnih, cjelodnevnih treninga – odnosno učenja i promatranja u radu jedne od najvećih majstora prirodnog energetskog treninga u svijetu danas.

1997.- 2000. trening se uglavnom odvijao u Zagrebu; 2001. – 2002. na Novom Zelandu na Phenomena Academy, akademiji majstorice Wang; 2004. u Londonu (Energy Clinic). Od 2005. – 2010. primjenjuje stečeno znanje uglavnom radom s djecom s teškoćama u razvoju, kroz udrugu EI, a od 2011. – 7/2014. ponovo sudjeluje u sustavu organizacije mastorice Aiping Wang kroz E Rejuvenation centre, luksuzne anti-stresne centre u Zagrebu i Rijeci. Od 7/2014. započinje pripremu svog samostalnog projekta, s ciljem da približi i učini razumljivijim, prihvatljivijim i lakše savladivim ovo revolucionarno i neprocjenjivo znanje većini društva u kojem danas živimo. Iskustvo dobiveno u ovom periodu ga je uvjerilo da ne postoji životni problem, bilo zdravstvene ili bilo koje druge prirode, koji se ne bi mogao riješiti ili učiniti boljim s energetskim treningom.