KušacUdruga za unapređenje kvalitete življenja  

poziva vas na predavanje Damjana Šmuca

OVISNOSTI I VEZANOSTI 

  • primjena metode Phyllis Krystal

u sklopu Vikenda iscjeljivanja

OD SRCA SRCU

pod pokroviteljstvom TZ Grada Crikvenice i Grada

  1. 12. 2017. god. (petak) od 18,00 do 20,00 sati

u zgradi Vijećnice u Crikvenici, Preradovićeva 1/II kat

 

DAMJAN ŠMUC, jedan je od 12-orice članova Vijeća imenovanog od Phyllis Krystal, za primjenu metode kidanja veza i oslobađanja od strahova i ovisnosti. Metoda Phyllis Krystal pomaže osobi da postane neovisno i cjelovito ljudsko biće koje se oslanja jedino na svoj unutarnji izvor sigurnosti i mudrosti, korištenjem raznih tehnika i rituala kojima se postiže oslobođenje od starih vezanosti i modela ponašanja.

Ovo je predavanje uvod u radionicu. Na radionicama Phyllis Krystal uči se osjetiti svoj vlastiti osobni prostor i kako ga zaštititi, osvjesčćuju veze koje su zapravo energetski lanci stvoreni obiteljskim odgojem i kulturom. Ovakve veze potiču u nama lažnu sigurnost i čine nas ovisnima o drugim ljudima, stvarima ili pojavama.

Dođite na predavanje i vidite što nas to čini neslobodnim, zarobljenim, vezanim za nešto što nam ne dopušta da  slobodno živimo i činimo ono što bismo voljeli.    

RADIONICA Damjana Šmuca po Metodi Phyllis Krystal  OSLOBAĐANJE OD STRAHA, KRIVICE I VEZANOSTI biti će promotivno, u sklopu Vikenda iscjeljivanja, u kongresnoj dvorani hotela Katarina u Selcu, u nedjelju  02. 12. 2017. od  18,00 do 20,00 sati, za dnevnu ulaznicu od 20,00 kn.

Ulaz na predavanje se ne naplaćuje!