Kušac – Udruga za unapređenje kvalitete življenja

30.09. i 01. 10. 2017. g. (subota i nedjelja) od 9,00 do 19,00 sati

besplatno uvodno predavanje 29. 09. 2017. (petak) od 18,00

u Crikvenici, P. Preradovića 1/II kat, zgrada VIjećnice

Magnified Healing®, tehnika energetskog iscjeljivanja koja nam omogućava jednostavno, lagano i brzo, a istovremeno vrlo moćno iscjeljivanje sebe i drugih, koje se manifestira ne samo na fizičkoj, nego također i na emotivnoj, mentalnoj i duhovnoj razini, jedno je od svetih oruđa koje nam je predano da započnemo proces uspinjanja, čišćenja, pročišćavanja, transmutacije i uzašašća svog čitavog bića i cijele planete. Ovo iscjeljivanje Zemlji je 1992. godine prenijela božica Kwan Yin radi duhovnog napretka čovječanstva, a danas se Magnified Healing® koristi u 85 zemalja svijeta. Nama će ga prenijeti ANA KUBLA, jedan od 14 velikih najstora Magnified Healinga u svijetu.

Kad izvodimo vježbe stvara se posebna spiralna veza koja se proteže od našeg srca do Izvora, a također i od našeg srca do središta Zemlje, tako da smo istovremeno i uzvišeni i uzemljeni. Budimo u sebi uspavano svjetlosno biće koje jesmo, postajemo stup Svjetlosti i predajemo tu Svjetlost svima s kojima se susretnemo – doslovno ostavljamo „stope Svjetlosti“ za sobom te oni koje ta Svjetlost dotakne mogu biti njome pozitivno promijenjeni, a da toga nisu ni svjesni.

Svi koji prođu radionicu ovlašteni su kao učitelji Magnified Healing-a, te mogu samostalno organizirati i voditi ovakve radionice.

Polaznici koji se prijave mogu na tečaj donijeti svoje kristale, osobne predmete, slike dragih osoba i sl., koje ćemo staviti na oltar radi energetskog osnaživanja.

Cijena radionice iznosi 1.200,00 kn, a po dogovoru moguća je uplata u ratama.

Informacije i prijave: Ana Kubla – 091 1515 521, ana@trueself.hr  ili kusac.crikvenica@gmail.com