Kušac Udruga za unapređenje kvalitete življenja

poziva vas da se pridružite globalnoj meditaciji

MIR OD ZEMLJE DO NEBA

21.09. 2017. god. (četvrtak), uz Mediteranski labirint ljubavi u Crikvenici

U SKLOPU SJETSKE PROSLAVE DANA MIRA

POD POKROVITELJSTVOM TZ GRADA CRIKVENICE

Pozivamo vas da se pridružite obilježavanju dana nenasilja i prekida neprijateljstava na globalnom nivou, koji je proglašen rezolucijom Ujedinjenih nacija i obilježava se u cijelom svijetu od 2001. god. na datum 21. rujna.

U sjedištu UN-a u New Yorku oglasit će se „Mirovno zvono“, napravljeno od novčića koje su donirala djeca cijelog svijeta, a u Mediteranskom labirintu ljubavi, u programu koji počinje od 11,00 sati, oglasit će se radosni glasovi djece vrtića Radost iz Crikvenice i učenika iz zagrebačkih škola, koji gostuju u Crikvenici kao polaznici Škole u prirodi, za koje smo pripremili druženje uz pjesme i ples uz ritmove raznih vrsta udaraljki u izvođenju Marka Borića i učenika.  Iz labirinta napravljenog od 365 grmova lovorike, ukrašenog balonima sa srcima kao simbolom ljubavi prema cijelom svijetu, pustit ćemo  šarene balone i košaru koji će  prenijeti poruku mira od zemlje do neba.

Pozivamo svu djecu i roditelje s djecom da nam se pridruže.

Glavno okupljanje je predviđeno u popodnevnim satima, od 16,00 sati, sa programom u kojem će biti vođena meditacija za mir od 17,00 sati, a zatim koncert Love and Joy grupe Tribal Jam Orhestra sa gongovima, udaraljkama i drugim instrumentima, prezentacija pjesama iz nove knjige Marije Kukuljan  Put u svjetlo i ….

Pozvani ste svi, bez obzira na dob, spol i bilo koju vrstu pripadnosti da nam se pridružite, kao polaznici ili učesnici u programu.

SLAVIMO MIR I DAJMO SVOJ DOPRINOS DA ON OVLADA SVIJETOM !

Istog dana obilježit ćemo i proslaviti ženski aspekt kreacije.

Obucite nešto bijelo, ponesite prostirke, bočice vode, cvijeće, svijećice, svoje instrumente …. i otvoreno srce koje kuca za mir.

Poželjna je prijava zbog organizacije. Dodatne informacije možete dobiti na:

kusac.crikvenica@gmail.com ili mob. 098 353820