Kušac – Udruga za unapređenje kvalitete življenja

poziva vas na promociju knjige

IZMEĐU SUZA I SREĆE

u sklopu proslave Međunarodnog dana prijateljstva

30.07. 2017. god. (nedjelja) od  19,00 sati

uz Mediteranski labirint ljubavi u Crikvenici

Čast nam je pozvati vas na promociju nove knjige MARIJE KUKULJAN iz Novog Vinodolskog, koja će se održati u sklopu proslave Međunarodnog dana prijateljstva u miomirisnom okruženju Mediteranskog labirinta ljubavi.

Ovo je druga knjiga iz opusa Za sretniju budućnost, izdana nakon prvijenca pod naslovom Između zemlje i neba, nastala neumornom Marijinom predanošću otkrivanja značaja i spajanja svega što je stvoreno u nama i oko nas.

Neki od nas su, kao Marija Kukuljan, prepoznali svoju zadaću, koju su odabrali odraditi u ovom životu na planeti Zemlji, kako za svoj, tako i za sveopći rast i napredak i žive za tu zadaću.  Njeni stihovi zrače neodoljivom energijom najčišće dječje duše i ta vibracija nezaustavljivo podiže u svijesti svakog, čak i one koji su odavno zaboravili da u njima još postoji ista takva energija, samo je zarobljena nametnutim obrascima lažne, uglavnom samo intelektualne zrelosti.

Pridružite nam se i zaplovite novim energetskim kanalima, potpomognuto zvučnom kupkom gonga i tibetanskih zdjela koje će izvesti zvukoterapeut Ankica Lipovšek

VIDIMO SE NA MEDITERANSKOM LABIRINTU LJUBAVI