Kušac – Udruga za unapređenje kvalitete  življenja Crikvenica

poziva vas na predavanje

HOLISTIČKO ISCJELJIVANJE

sa Milošom Dragićem

od 17. do 23. 07. 2017. god. u prostoru udruge u zgradi gradske Vijećnici u Crikvenici, Preradovićeva 1/II kat

U sklopu projekta Crikvenica zdravi grad ponovno možete osobno iskusiti  holistički pristup zdravlju Miloša Dragića, koji će vas upoznati sa svojim iznimno uspješnim pristupom iscjeljivanju svakog pojedinca uz jedinstvenu kombinaciju najprimjenjivanijih tehnika dokazanih u praksi liječenja i sinergijom svih znanja na najhumaniji način, uz poštivanje prirodnih tokova, funkcija i centara na svim nivoima: fizičkom, energetskom, emotivnom i duhovnom u tijelu čoveka. Njegovi tretmani u sebi sadrže Istočnu medicinu – akupresuru, zapadnu – kiropraktiku i manuelnu masažu, Indijsku – liječenje čakri i Rusku medicinu – liječenje na Informativnom nivou, za koje je stekao potrebna stručna znanja i cerifikate te intuitivno kombinira sve pristupe ovisno o potrebama i stanju svakog pojedinca, što je najbolji preduvjet za najbrže pozitivne rezultate.

Uvjerit ćete se kako je moguće, bez upotrebe kemijskih i drugih, za tijelo nasilnih i neprirodnih intervencija, izvršiti detoksifikaciju tijela i postići ravnotežu na fizičkom i energetskom nivou stimulacijom svih energetskih tokova – meridijana, akupresurnih točaka i centara energije – čakri i potpomognuto tehnikama masaža provesti potpunu izmjenu energetskog stanja, na koji način se može pokrenuti proces samoizliječenja i postići potpuno balansiranje i izliječenje tijela, emocija, energija i Duha čovjeka potpuno prirodnim i bezbolnim metodama.

Stimulacijom akupresurnih tačaka i centara energije – čakri, organizam se balansira na energetskom nivou, a ovaj tretman je upotpunjen sa tehnikama manipulacije zglobova, gdje se svi zglobovi vraćaju u prirodan položaj uz pridodatu blagu masažu mišića, koja ima za efekte da opusti, prokrvi, detoksificira muskulaturu i upotpuni tretman na pravi način koji organizam prepoznaje kao njemu najbolje poznatu metodu liječenja samog sebe.

Uz to se stimuliraju i svi energetski tokovi – meridijani, koji imaju ulogu da čiste organizam na energetskom i fizičkom nivou, a istovremeno uzimaju i hrane organizam sa novom čistom pozitivnom energijom. Na ovaj način osim detoksikacije tijela  na fizičkom i energetskom nivou, istovremeno se odvija i iscjelenje istog na oba nivoa.

Uža specijalizacija Miloša Dragića je liječenje kičme, kod stanja kao što su: lumbago, išialgija, spondiloza, skolioza, bolovi u leđima, upala živaca, diskushernija i sve to sa vrhunskim i dugoročnim (trajnim)  rezultatima, uz apsolutno poštovanje Božijih zakona funkcioniranja čovjeka na svim nivoima.

Miloš Dragić izvodi potpuno balansiranje i izliječenje tijela, emocija, energija i Duha čovjeka potpuno prirodnim i bezbolnim metodama.

Također možete isprobati i nabaviti i ljekovite preparate koji se ističu svojom čistoćom i efektima u liječenju specifičnih stanja kao što su: reuma, slabija cirkulacija, povrede, hematomi, upale živaca, kao i liječenje tumora generalno, u bilo kom stadiju.

Osim ljekovitih, bit će tu i preparata koji se koriste u kozmetičko- estetske svrhe, za pedikuru i manikuru, koji se jednostavno i brzo primjenjuju, a daju efekte i pilinga i maske istovremeno, a produženi njegujući pozitivni efekti na koži se zadržavaju  nekoliko dana nakon primjene. Namijenjeni su za osobnu i komercijalnu upotrebu.

Svi su preparati potpuno prirodni, 100% biljni, certificirani i sa vrhunskim efektima u praksi.

Više informacija i pprijave na kusac.crikvenica@gmail.com ili 098 353820.