KušacUdruga za unapređenje kvalitete življenja

obilježava

MEĐUNARODNI DAN JOGE

21.06. 2017. god. (srijeda) od 18,00 sati

uz Mediteranski labirint ljubavi u Crikvenici

POD POKROVITELJSTVOM TZ GRADA CRIKVENICE

Već tradicionalno pridružujmo se proslavi Međunarodnog dana joge, koji se  obilježava u cijelom svijetu 21. lipnja, manifestacijom koju već 4. godinu održavamo u energetskom Gaju ljubavi uz miomirisni Mediteranski labirint ljubavi u Crikvenici.

Pozvani ste svi, bez obzira na dob, spol, pripadnosti bilo koje vrste i bez obzira na prethodno znanje i vježbanje joge, da se priključite pokaznoj radionici vježba joge, u izvođenju cerificarnih učitelja, koji će vam približiti blagodati ove energetske tehnike i razbiti bilo kakva ograničavajuća uvjerenja koja ste imali do sad, a koja su vas spriječavala da jednostavnim, ciljanim vježbama poboljšate svoje fizičko, emotivno, mentalno ili duhovno stanje i omogućite da vam život protiče s lakoćom.

U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV JE DUH!

Sve je u nama, sami smo tvorci svega što nam se u životu dešava i jedino mijenjanjem samih sebe možemo promijeniti svoju stvarnost.

Energetske vježbe poput joge, mogu nam pomoći da krenemo na put kvalitetne promjene svoje stvarnosti prema stvarnosti koju želimo.

ŠTO ČEKATE?