PLANETARNA MEDITACIJA NA VELEBITU, 10. 06. 2017.

u organizaciji Prema Saita Samadhi Centra

Dragi Poslanici Svjetla – Ambasadori Ljubavi, Svemir vas zaista treba, kako bi kroz vas mogao djelovati i mijenjati vibraciju naše Majčice Zemlje i čitavog čovječanstva.
I ne samo to. Svemir nas je uputio na Velebit, koji je trenutno vibracijski snažniji čak i od Tibeta i Himalaye, a područje održavanja naše meditacije je čitavi vrtlog snažnih vibracija. Kada se ta snaga udruži sa snagom vibracija vašeg božanskog bića, nastat će povijesni događaj Svemira, a ime svakog učesnika biti će zlatnim slovima upisano u zlatnu Nebesku knjigu.

Zato – ne oklijevajte, nego nam se pridružite u tom plemenitom poslanju.
Predviđen je raznovrstan program:

– Bubanj, gong i japanska flauta, spoj Neba i Zemlje (Anica Vrtlar i Marko Borić)

– Bhajani uz gitaru (Venus Renata)

– Pjevanje Veda (vedraan Bahun i Željko Stanec)

– Predavanje o Tesli, na duhovan način (prof. dr. Davor Pavuna)

– Izložba energetskih slika (Gabrijel Maks)

– Vođena meditacija (Zdravka Soušek)

– predavanje o energetskom nakitu i ……

Sve navedeno će popratiti i snimiti časopis „Svjetlost“.

Iz Zagreba će biti organiziran autobusni prijevoz, s cijenom povratne karte od 150,00 kn i polaskom ispred „Zagrebačkog Velesajma“ u 08,00 sati u jutro.

Svi ostali, koji dolaze osobnim automobilima, neka se parkiraju kod hostela „Baške Oštarije“.

Potrebno je ponijeti kabanicu (u slučaju kiše) i jastučić, prostirku, ili sklopivi stolac, jer sve se odigrava u prirodi.

Hrana je osobni izbor, a tko želi – može i u hostelu ručati. Predviđno trajanje programa je od 11,00 do 16,00 sati.

Pridružite nam se i dođite realizirati vaše Nebesko poslanje, dragi Poslanici Svjetla! Neka Svjetlo Ljubavi srca svih prisutnih zasvijetli svojim čarobnim sjajem i poput reflektora obasja čitav Planet! Prihvatimo ovaj poziv Svemira! Neka to bude naša zajednička meditacija za pamćenje!

Za sve dodatne informacije, molim obratiti se na

• e-mail – zdravka.sousek.zg@gmail.com ili mob. – 091 31 00 300, 01/65-88-254 (Zdravka)