Kušac – Udruga za unapređenje kvalitete življenja

u petak, 21. 04. 2017. godine od 17,00 do 18,30 sati

u gradskoj Vijećnici u Crikvenici, Preradovićeva 1

u sklopu projekta CRIKVENICA ZDRAVI GRAD

Kao uvod u tradicionalnu manifestaciju promotivnog iscjeljivanja OD SRCA SRCU, koja će se održati u subotu, 22. 04. 2017. god. u hotelu Internacional (u salama na I katu) od 9,00 do 21,00 sat, pripremili smo vam prezentaciju zanimljive  knjige japanskog liječnika Yoshinori Naguma “Prazan želudac čini zdravim“.  Knjigu će predstaviti DENIS KAŠTELAN uz njegova osobna iskustva primjene predloženog  načina prehrane uz jedan obrok dnevno.

Istinski blagoslov je da danas nitko na ovim našim područjima ne treba gladovati, međutim ljudsko tijelo nije pripremljeno na stanje konstantne sitosti. Naš organizam raspolaže Sirtuinom, genom od životne važnosti koji se aktivira samo kada nam je želudac prazan. Cijenjeni japanski liječnik u ovoj knjizi  naučnim dokazima pojašnjava da je jedan obrok na dan optimalan način ishrane za čovjeka. Sa jednim obrokom dnevno profitira tijelo na više načina, bolesni djelovi se regeneriraju, postiže se optimalna tjelesna težina, a koža postaje mlađa i elastičnija.

ZA ZDRAVLJE JE POTREBNA SAMO SVJESNA ODLUKA !

Za početak dođite na ovu prezentaciju i odlučite što je najbolje za vas, a to možete postići bez napora i bez dodatnih izdataka.