Kušac – Udruga za unapređenje kvalitete  življenja Crikvenica

u gradskoj Vijećnici u Crikvenici, Preradovićeva 1

U SKLOPU PROJEKTA CRIKVENICA ZDRAVI GRAD

pod pokroviteljstvom Grada Crikvenice

U sklopu projekta Crikvenica zdravi grad ove godine gostuje predavač  Miloš Dragić iz Beograda, koji će vas upoznati sa svojim iznimno uspješnim holističkim pristupom iscjeljivanju svakog pojedinca uz jedinstvenu kombinaciju najprimjenjenijih tehnika dokazanih u praksi liječenja i sinergijom svih znanja na najhumaniji način i uz poštivanje prirodnih tokova, funkcija i centara na svim nivoima: fizikom, energetskom, emotivnom i duhovnom u tijelu čoveka. Njegovi tretmani u sebi sadrže Istočnu medicinu – akupresuru, zapadnu – kiropraktiku i manuelnu masažu, Indijsku – liječenje čakri i Rusku medicinu – liječenje na Informativnom nivou.

Za vrijeme trajanja promotivnog Dana iscjeljivanja OD SRCA SRCU koji će se održati  22. 04. 2017. god. u hotelu Internacional, od 9,00 do 19,00 sati moći ćete se besplatno izvorno upoznati sa ovim pristupom i isprobati ga.

Stimulacijom akupresurnih tačaka i centara energije – čakri, organizam se balansira na energetskom nivou, a ovaj tretman je upotpunjen sa tehnikama manipulacije zglobova, gdje se svi zglobovi vraćaju u prirodan položaj uz pridodatu blagu masažu mišića, koja ima za efekte da opusti, prokrvi, detoksificira muskulaturu i upotpuni tretman na pravi način koji organizam prepoznaje kao njemu najbolje poznatu metodu liječenja samog sebe.

Uz to se stimuliraju i svi energetski tokovi – meridijani, koji imaju ulogu da čiste organizam na energetskom i fizičkom nivou, a istovremeno uzimaju i hrane organizam sa novom čistom pozitivnom energijom. Na ovaj način osim detoksikacije tijela  na fizičkom i energetskom nivou, istovremeno se odvija i iscjelenje istog na oba nivoa.

Uža specijalizacija Miloša Dragića je liječenje kičme, kod stanja kao što su: lumbago, išialgija, spondiloza, skolioza, bolovi u leđima, upala živaca, diskushernija i sve to sa vrhunskim i dugoročnim (trajnim)  rezultatima, uz apsolutno poštovanje Božijih zakona funkcioniranja čovjeka na svim nivoima.

Miloš Dragić izvodi potpuno balansiranje i izliječenje tijela, emocija, energija i Duha čovjeka potpuno prirodnim i bezbolnim metodama.

Također možete isprobati i nabaviti i ljekovite preparate koji se ističu svojom čistoćom i efektima u liječenju specifičnih stanja kao što su: reuma, slabija cirkulacija, povrede, hematomi, upale živaca, kao i liječenje tumora generalno, u bilo kom stadiju.

Osim ljekovitih, bit će tu i preparata koji se koriste u kozmetičko- estetske svrhe, za pedikuru i manikuru, koji se jednostavno i brzo primjenjuju, a daju efekte i pilinga i maske istovremeno, a produženi njegujući pozitivni efekti na koži se zadržavaju  nekoliko dana nakon primjene. Namijenjeni su za osobnu i komercijalnu upotrebu.

Svi su preparati potpuno prirodni, 100% biljni, certificirani i sa vrhunskim efektima u praksi.

Ulaz na predavanje se ne naplaćuje!

Više informacija na kusac.crikvenica@gmail.com ili 098 353820.