Kušac – Udruga za unapređenje kvalitete  življenja Crikvenica

od 02. do 04. 12. 2016.

U VIJEĆNICI I HOTELU INTERNACIONAL U CRIKVENICI

pod pokroviteljstvom TZ Grada Crikvenice

Članovi udruge Kušac i njihovi brojni suradnici i prijatelji, svi educirani terapeuti raznih tehnika i metoda iscjeljivanja i opuštanja pružit  će vam nezaboravno i korisno iskustvo i pomoći u otklanjanju raznovrsnih poremećaja u zdravlju, razmišljanju i ponašanju te potaknuti u vama proces prema samoiscjeljivanju.

Ovog vikenda možete besplatno isprobati kako djeluju Reiki, Tesla metamorfoza, Energo-bioterapija, Pranic healing, Theta healing, Access Bars, refleksologija, kristaloterapija, bioterapija po metodi Zdenka Domančića, holističko iscjeljivanje u kombinaciji kiropraktike, akupresure, manuelne masaže i liječenja na informativnom nivou, PEAT, Magnified Helaing, Kvantna transformacija i terapija orgonitima i svjetlosnim kuglama.

Zatražite iscjeljujuću Poruku Duše, ili se prepustite savjetovanju o primjeni Bachovih kapi, kupkama sa Tibetanskim zdjelama, izvucite Anđeoske karte, potražite odgovore pomoću Tarota ili karata Plamen srca, isprobajte moć mirisnih ulja iz kolekcije Anđeoske Aromaterapije … Na Vikendu iscjeljivanja možete nabaviti za osobnu potrebu orgonite, kristale, programirane podmetače i bočice programirane vode, knjige i priručnike, proizvode od matične mliječi i propolisa i druge 100% prirodne proizvode za terapeutsku i kozmetičku namjenu.

Educirani praktičari cijeli dan će vam biti na raspolaganju za konzultacije i prijedloge za druge najefikasnije načine pomoći i samopomoći kao što su: H’o oponopono, vrtnja čakri, razne metode opuštanja i otpuštanja, EFT, TAT, primjena mudri i niz drugih.

Za ulaznicu od 20,00 kn možete isprobati sve što želite i družiti se s nama koliko želite. Svaka ulaznica ulazi u nagradno izvlačenje, a  brojne nagrade daju svi učesnici.

OVAJ JE DAN NAŠ POKLON VAMA!

PROGRAM VIKENDA ISCJELJIVANJA OD SRCA SRCU:

02.12. 2016. (petak)    –  DUHOVNI SUSRET sa Ivanom Bavčevićem: BUĐENJE U

od 18,00 do 21,00 sat   SVOJU BOŽANSKU STVARNOST: OTKRIVANJE SLOBODE I ISTINE, predavanje u gradskoj Vijećnici u Crikvenici, P. Preradovića 1

3.12. 2016. (subota) – 1. DAN ISCJELJIVANJA, sudjeluju brojni praktičari iz udruge

od 9,00 do 19,00 sati     Kušac i gosti, u Sali hotela Internacional na I katu

od 15,00 do 16,00 sati- VI I VAŠE ZDRAVLJE, predavanje Danijele Pavković o primjeni apiterapije

od 16,00 do19,00 sati – DOP INTENZIV, radionica Ivana Bavčevića u TV Sali hotela

4.12. 2016. (nedjelja)- 2. DAN ISCJELJIVANJA, sudjeluju brojni praktičari iz udruge

od 9,00 do 19,00 sati      Kušac i gosti, u Sali hotela Internacional na I katu

od 15,00 do 16,30 sati – HOLISTIČKO ISCJELJIVANJE, predavanje Miloša Dragića iz Beograda u TV Sali hotela

od 16,30 do19,00 sati  – SUSRET S ANĐELIMA, VILAMA I JEDNOROZIMA, radionica Ane Kubla iz TrueSelf centra iz Zagreba, u TV Sali hotela

PRENESITE INFORMACIJU PRIJATELJIMA I PRIDRUŽITE NAM SE KAO PRAKTIČAR ILI KLIJENT. SVI STE DOBRODOŠLI!

www.udruga-kusac.hr