Kušac – Udruga za unapređenje kvalitete  življenja Crikvenica

poziva vas na radionicu

 

UPOZNAJTE SVOG ANĐELA ČUVARA, VILU I JEDNOROGA

4.12. 2016. god. (nedjelja) od 16,30 do 19,00 sati

u TV Sali hotela Internacional na I katu

 

U SKLOPU VIKENDA ISCJELJIVANJA OD SRCA SRCU

pod pokroviteljstvom TZ Grada CRikvence

 

 

Znate da imate svog Anđela čuvara – posebno Biće koje je tu samo zbog Vas, zaduženo da Vam pomaže i prati cijelo vrijeme dok prebivate u ovom tijelu. No jeste li znali da imate i svog Jednoroga…i svoju Vilu?
Na ovoj radionici imat ćete priliku upoznati svoje čuvare iz anđeoskog kraljevstva i primiti njihovu bezuvjetnu i beskonačnu ljubav. 

 

Anđeli ostvaruju želje našeg srca, Jednorozi ostvaruju želje naše duše, a Vile nam pomažu spustiti duhovne darove u materijalni život i stvarnost.

Predavanje i meditaciju u kojoj ćete upoznati svog Anđela čuvara, Vilu i Jednoroga i učvrstiti komunikaciju s njima,  vodi ANA KUBLA  iz TrueSelf centra iz Zagreba.  Kao duhovni učitelj i terapeut, Ana Kubla komunicira s Bićima Svjetlosti donoseći njihove poruke na ovu razinu.

Tijekom njene dugogodišnje prakse prilaze joj Nebeski pomagači poput Anđela, Arkanđela, Vila, Jednoroga, Uzašlih Majstora u želji da se približe ljudima i prenesu im poruke ljubavi, ohrabrenja i podrške. Anin zadatak je prenositi ove poruke i biti medij za njihovu iscjeljujuću energiju.

Ana je sukreator Anđeoske Aromaterapije – posebnih mješavina eteričnih ulja u koje su ulivene energije Arkanđela i Uzašlih Majstora. Svaka s kvalitetama svog nosioca, ove mješavine donose nam anđeosko kraljevstvo u svakodnevni život, pružajući nam energije poput ohrabrenja (Arkanđeo Mihael), ljubavi (Majka Marija), transformacije (Arkanđeo Zadkiel), komunikacije (Arkanđeo Gabriel) i sl.

Autorica je karata za duhovno vodstvo „Plamen srca“ koje nam pomažu u primanju poruka i vodstva s Nebeskih razina.

U svom TrueSelf centru u Zagrebu Ana Kubla održava radionice, meditativne grupe i individualne tretmane spajajući znanje mnogih energetskih terapija s urođenom sposobnošću kanaliziranja nebeskih poruka.

 

Ana je i učiteljica Magnified Healing® tehnike koja nam pruža energetsko iscjeljenje i duhovni rast i jedna je od četrnaest velikih majstora Magnified Healing® u svijetu

 

U nedjelju će se posjetioci Vikenda iscjeljivanja moći osobno kod Ane primiti besplatnu terapiju tehnikom Magnified Healing® te se neposredno  uvjeriti u izuzetnu iscjeljujuću moć ove energetske tehnike, isprobati i/ili nabaviti mirisna ulja iz kolekcije Anđeoske Aromaterapije i dobiti poruku duše putem karata Plamen srca.

 

Predavanja i radionice u sklopu Vikenda iscjeljivanja se ne naplaćuju!

Kontakt:         www.trueself.hr    ana@trueself.hr      091-1515521

www.udruga-kusac.hr