Kušac – Udruga za unapređenje kvalitete  življenja Crikvenica

u TV Sali hotela Internacional na I katu

U SKLOPU VIKENDA ISCJELJIVANJA OD SRCA SRCU

pod pokroviteljstvom TZ Grada Crikvenice

Svake godine u sklopu Vikenda iscjeljivanja Od srca srcu nastojimo posjetiocima prezentirati neki novi pristup u iscjeljivanju preko gostiju iz inostranstva, kojji održe predavanje ili radionicu, a istovremeno sudjeluju oba dana u besplatnoj prezentaciji svoje metode ili tehnike zajedno  sa svim ostalim učesnicima programa  Prošle godine gost je bila Sonja Simonovska iz Skoplja, odnosno Beča, sa radionicom LENS i Quantnom transformacijom.

Ove godine gost je Miloš Dragić iz Beograda, koji će vas upoznati sa svojim iznimno uspješnim holističkim pristupom iscjeljivanja svakom pojedincu uz jedinstvenu kombinaciju samo najprimjenljivijih tehnika dokazanih u praksi liječenja i sinergijom svih znanja na najhumaniji način i uz poštivanje prirodnih tokova, funkcija i centara na svim nivoima: fizikom, energetskom, emotivnom i duhovnom u tijelu čoveka. Njegovi tretmani u sebi sadrže Istočnu medicinu – akupresuru, zapadnu – kiropraktiku i manuelnu masažu, Indijsku – liječenje čakri i Rusku medicinu – liječenje na Informativnom nivou.

Za vrijeme trajanja Vikenda iscjeljivanja 03. i 04. prosinca 2016. od 9,00 do 19,00 sati moći ćete besplatno isprobati ovaj pristup.

Stimulacijom akupresurnih tačaka i centara energije – čakri, organizam se balansira na energetskom nivou, a ovaj tretman je upotpunjen sa tehnikama manipulacije zglobova, gdje se svi zglobovi vraćaju u prirodan položaj uz pridodatu blagu masažu mišića, koja ima za efekte da opusti, prokrvi, detoksificira muskulaturu i upotpuni tretman na pravi način koji organizam prepoznaje kao njemu najbolje poznatu metodu liječenja samog sebe.

Uz to se stimuliraju i svi energetski tokovi – meridijani, koji imaju ulogu da čiste organizam na energetskom i fizičkom nivou, a istovremeno uzimaju i hrane organizam sa novom čistom pozitivnom energijom. Na ovaj način osim detoksikacije tijela  na fizičkom i energetskom nivou, istovremeno se odvija i iscjelenje istog na oba nivoa.

Uža specijalizacija Miloša Dragića je liječenje kičme, kod stanja kao što su: lumbago, išialgija, spondiloza, skolioza, bolovi u leđima, upala živaca, diskushernija i sve to sa vrhunskim i dugoročnim (trajnim)  rezultatima, uz apsolutno poštovanje Božijih zakona funkcioniranja čovjeka na svim nivoima.

Miloš Dragić izvodi potpuno balansiranje i izliječenje tijela, emocija, energija i Duha čovjeka potpuno prirodnim i bezbolnim metodama.

Također tijekom Vikenda iscjeljivanja možete isprobati i nabaviti i ljekovite preparate koji se ističu svojom čistoćom i efektima u liječenju specifičnih stanja kao što su: reuma, slabija cirkulacija, povrede, hematomi, upale živaca, kao i liječenje tumora generalno, u bilo kom stadiju.

Osim ljekovitih, biti će tu i preparata koji se koriste u kozmetičko- estetske svrhe, za pedikuru i manikuru, koji se jednostavno i brzo primjenjuju, a daju efekte i pilinga i maske istovremeno, a produženi njegujući pozitivni efekti na koži se zadržavaju  nekoliko dana nakon primjene. Namijenjeni su za osobnu i komercijalnu upotrebu.

Svi su preparati potpuno prirodni, 100% biljni, certificirani i sa vrhunskim efektima u praksi.

Nakon Vikenda iscjeljenja Miloš Dragić će se još kratko zadržati u Crikvenici kao gost udruge Kušac i vršiti tretmane za one koji pravovremeno izvrše prijavu.

Predavanja i radionice u sklopu Vikenda iscjeljivanja se ne neaplaćuju!

Više informacija na kusac.crikvenica@gmail.com ili 098 353820.

www.udruga-kusac.hr