Kušac – Udruga za unapređenje kvalitete  življenja Crikvenica

u TV Sali hotela Internacional na I katu

U SKLOPU VIKENDA ISCJELJIVANJA OD SRCA SRCU

pod pokroviteljstvom TZ Grada Crikvenice

Gost Vikenda iscjeljivanja ove godine je Danijela Paković, apiterapeut iz Beograda, čiji su potpuno prirodni proizvodi od meda, matične mliječi, peluda, propolisa i ekstrakta, već postali čuveni po svojoj kvaliteti i učinkovitosti i za koje je dobila tri zlatne medalje na Međunarodnim sajmovima meda i srebrnu medalju na Međunarodnom sajmu meda i apiterapije, kao i Teea fest-u.

Imate li problema sa krvotokom, tlakom, imunitetom, holesterolom, alergijama, reproduktivnim sistemom, mokraćnim kanalima, hemeroidima, prostatom, kožnim oboljenjima, zubima, respiratornim traktom, živčanim sustavom, probavom, vidom, glavoboljama, nesanicom, impotencijom ili frigidnošću, maternicom, menstrualnim tegobama, klimaksom, miomima, cistama, ranicama i sl, apetitom, žuljevima, bradavicama, čirevima, proširenim venama,  ili želite napraviti detoksikaciju cijelog organizma, riješiti se bakterija, virusa, parazita i gljivica, usporiti proces starenja, ili ubrzati postoperativni oporavak, poslušajte iskustva u liječenju apiterapijom, savjetujte se osobno sa Danijelom Paković i isprobajte 100% prirodne preparate u obliku tinktura, kapi, sirupa, matine mliječi u medu i melema, koje ćete moći nabaviti samo na ovoj manifestaciji po popularnoj cijeni.

www.udruga-kusac.hr, www.centarsvijesti.com