KušacUdruga za unapređenje kvalitete življenja

poziva vas na redovnu mjesečnu radionicu obiteljskih konstelacija

POREDAK LJUBAVI

9.10. 2016. god. od 9,00 do 19,00 u Zagrebu

30.10. 2016. god. od  9,00 do 17,00 sati u Crikvenici,

u zgradi gradske Vijećnici u Crikvenici, P. Preradovića 1/II kat

Uvijek je pravo vrijeme da započnete sa nekim promjenama u svom životu i zbog toga vam toplo preporučamo ovu radionicu sistemskih konstelacija, jer ćete se na njoj najlakše i najbrže trajno rješiti najtežih tereta koje ste do sada nesvjesno nosili, a niste ih mogli prepoznati, jer su skriveni u podsvijesti. Ti tereti većinom ne pripadaju vama već ste ih naslijedili od svojih predaka i zbog toga ih ne prepoznajete, a blokiraju vas u svakodnevnom životu i putu ka sreći.

Bez obzira da li se radi o zdravlju, odnosima u obitelji ili u radnom okruženju, načinima razmišljanja, emocijama ili reakcijama na određene životne situacije sa kojima niste zadovoljni, ili ste blokirani u stvaralaštvu i postizavanju uspjeha, koje ste možda osvjestili, alo ne nalazite rješenje za promjenu, potrebna je još samo odluka prihvatiti bez straha Istinu i na ovoj radionici napraviti promjenu u korjenu, na mjestu i vremenu nasanka.

Saznat ćete koliko su jednostavni prirodni zakoni koje uglavnom nesvjesno kršimo, ponavljajući obrasce razmišljanja, osjećanja i djelovanja, naslijeđene od prethodnih generacija, kojima je sprečavan nesmetani protok ljubavi kroz nas i naše potomke.

Pomažući sebi pomažemo svim našim rođacima, potomcima zajedničkih predaka i našim potomcima, znanim i neznanim, i u konačnici “čistimo” cijelu planetu.

DOZVOLITE DA LJUBAV KROZ VAS TEČE PUNIM INTENZITETOM U SVIM SMJEROVIMA!

Voditelj radionice je Mirjana Andres-Rogović, koja je uključena u rad sa sistemskim konstelacijama već 18 godina, a već 6 godina djeluje kao samostalan sistemski terapeut i konzultant.

Informacije i prijave na: kusac.crikvenica@gmail.com ili mob. 098 353 820