KušacUdruga za unapređenje kvalitete življenja

 

poziva vas na radionicu 

RAZGOVORI S ANĐELIMA

  1. 10 2016. god. (petak)

od 18,00 do 22,00 sata

 

u zgradi Vijećnice u Crikvenici, P. Preradovića 1/II kat

 

 

Radionicu vodi Ilona Eren, koja ima dugogodišnje iskustvo u radu s multidimenzionalnim tehnikam, a jednako uspješno i u radu sa Anđelima, Arhanđelima, Vilama i  Elemantalima.

Ilona je, uz ostalo, majstor-učitelj Reikia, Shamballe MDH, Shamballe 13D, radi individualne tretmane, kanalizira poruke Uzašlih majstora i naših prijatelja sa drugih nivoa postojanja.

Sa Anđelima ima otvorenu komunikaciju od malena, priziva i prihvaća njihovu pomoć u svakodnevnom životu, što želi naučiti i vas kroz:

 

UPOZNAVANJE OSOBNOG ANĐELA

Naučiti ćete kako komunicirati sa Anđelima, kroz pitanja i odgovore, ali i signale i znakove kojima Anđeo potvrđuje svoju svevremensku prisutnost uz vas. Dobiti ćete i trajni benefit, jer jednom kad naučite komunicirati sa svojim Anđelom, to vrijedi za cijeli život.

MANIFESTIRANJE
Naučiti ćete kako ispravno postaviti zahtjev/želju Anđelima. Predati ćete želju Anđelima i promatrati ostvarenje iste, pomakom u vremenu od jedne godine, na način da idete u budućnost i promatrate svoj život.
POKLON ANĐELA

Nakon što ste Anđelima predali teret prošlosti i strah od budućnosti, Anđeli vam daju poklon koji fizički osvještavate. Poklon je ovdje, vama na radost, za korištenje u svim budućim situacijama ili potrebama.
DOGOVOR S POLAZNICIMA I NJIHOVIM ANĐELIMA

Svaka grupa je posebna, pa tako i želje i potrebe polaznika. Uz pomoć anđela, na samoj radionici se dogovarai koja vježba bi bila najbolja za dobrobit cijele grupe.

Svi polaznici radionice dobivaju pisani materijal vježbi.

Donacija za pokriće troškova iznosi 300,00 kn

Prijave i informacije na Ilona Eren: 091/227-43-74 ili kusac.crikvenica@gmail.com

www. udruga-kusac.hr