KušacUdruga za unapređenje kvalitete življenja Crikvenica

poziva vas na redovnu mjesečnu radionicu sistemskih obiteljskih  konstelacija

POREDAK LJUBAVI

u nedjelju, 26. 06. 2016.

od 9,00 – 18,00 sati

U GRADSKOJ VIJEĆNICI U CRIKVENICI / II KAT

Možda imate problema sa zdravljem, odnosima u obitelji ili u radnom okruženju, sa svojim načinom razmišljanja, emocijama ili reakcijama na određene životne situacije ili ste blokirani u stvaralaštvu i postizavanju uspjeha. Možda ste i osvjestili u čemu je problem, ali unatoč svim savjetima i nastojanjima ne nazirete rezultate i ne postižete promjenu.

Ako ste donijeli čvrstu odluku da promjenite svoju stvarnost i imate hrabrosti pogledati stvarnoj Istini u oči, ova radionica obiteljskih konstelacija sigurno za Vas predstavlja najučinkovitije rješenje, jer ćete na njoj otkriti gdje se nalaze uzroci vašeg problema i uklonit ćete ih trajno, na mjestu nastanka, što znači u korjenu. Korjen svih naših problema nalazi se negdje u našem obiteljskom stablu, u obrascima razmišljanja, osjećanja i djelovanja kojima su naši preci kršili osnovne prirodne Zakone i time spriječili nesmetani protok ljubavi kroz nas kao potomke.

Na radionici se radi sa predstavnicima kojima nije poznat problem na kojem se radi, tako da ne djeluju subjektivno te nemaju tendenciju da bilo što prikriju ili uljepšaju. Istovremeno, budući se radi sa predstavnicima, nema razloga za bilo kakvu nelagodu oko izlaganja bilo kakve intime osobe koja postavlja osobno pitanje. Predstavnici postaju poput “antena” za energetske obrasce koji upravljaju nama, osobama koje nas okružuju i svime što upravlja našom stvarnošću van našeg svjesnog znanja i van mogućnosti da to svjesnim umom spoznamo, da time upravljamo. Predstavnici nemaju potrebu bilo što svjesno prikrivati pa na vidjelo izlazi čista, objektivna Istina.

Postavljanjem predstavnika unutar Polja i našom namjerom da nešto riješimo, uključuje se rad Polja i moćne, inteligentne sile koja nama upravlja te se cijela postava pokreće, prikazujući nam realno stanje, koje je gotovo uvijek različito od našeg subjektivno svjesnog poimanja. Polje nam preko predstavnika otkriva mjesto i vrijeme nastanka uzroka, koji se uvijek nalazi u nama, stečen ili naslijeđen iz našeg porodičnog stabla te pokreće predstavnike u konstelaciju prema optimalnom rješenju, a nova konstelacijska slika se zatim poput holograma vrlo često trenutno preslikava u našu stvarnost.

Uzroci problema su nam uglavnom nepoznati, a kad se na ovoj radionici otkriju, što se dešava zapanjujuće brzo, tada imamo šansu shvatiti ih i ukloniti ih na mjestu nastanka te tako omogućiti da sila Ljubavi poteče nesmetano do nas, kroz zapetljaje koji su nastali kod naših predaka, a zatim kroz nas dalje našim rođenim, ili još nerođenim potomcima. Tako više ne prenosimo budućim generacijama loše ili nezdrave obrasce ponašanja, razmišljanja i djelovanja već širimo ljubav, radost i mir.

Pomažući sebi pomažemo svim našim rođacima, potomcima zajedničkih predaka, znanim i neznanim i u konačnici “čistimo” cijelu planetu.

Vaš je život u vašim rukama, donesite odluku da uklonite smetnje koje ometaju da bude onakav kakvim ga možete zamisliti u svojim najljepšim vizijama.

Voditelj radionice je Mirjana Andres-Rogović, koja je uključena u rad sa sistemskim konstelacijama već 18 godina, a već 6 godina djeluje kao samostalan sistemski terapeut i konzultant.

Radionica je ujedno edukacijskog karaktera pa redovni polaznici stječu znanja koja mogu u svkodnevnom životu primjenjivati za osobne potrebe te za bolje razumijevanje problema i pružanje pomoći najbližima.

Naknada za prisustvo i pokriće troškova iznosi 200 kn.

Informacije i prijave na: kusac.crikvenica@gmail.com ili mob. 098 353 820 – Mirjana