Kušac – Udruga za unapređenje kvalitete življenja Crikvenica

od 9,00 do 19,00 sati

U HOTELU ESPLANADA U CRIKVENICI

pod pokroviteljstvom TZ Grada Crikvenice

Članovi udruge Kušac i njihovi brojni suradnici i prijatelji, svi educirani terapeuti raznih tehnika i metoda iscjeljivanja i opuštanja pružit će vam nezaboravno i korisno iskustvo i pomoći u otklanjanju raznovrsnih poremećaja u zdravlju, razmišljanju i ponašanju te potaknuti u vama proces prema samoiscjeljivanju.

Možete besplatno isprobati kako djeluje Reiki, Tesla metamorfoza, Psihokibernetika Essena, Energo-bioterapija, Pranic healing, Theta healing, Access Bars, refleksologija, kristaloterapija i terapija orgonitima.

Zatražite iscjeljujuću Poruku Duše, ili se prepustite savjetovanju o primjeni Bachovih kapi, kupkama sa Tibetanskim zdjelama, izvucite Anđeoske karte, potražite odgovore pomoću Tarota …

Educirani praktičari cijeli dan će vam biti na raspolaganju za konzultacije i prijedloge za druge najefikasnije načine pomoći i samopomoći kao što su: H’o oponopono, vrtnja čakri, razne metode opuštanja i otpuštanja, EFT, TAT, primjena mudri i niz drugih.

OVAJ JE DAN NAŠ POKLON VAMA.

PRENESITE INFORMACIJU PRIJATELJIMA I PRIDRUŽITE NAM SE KAO PRAKTIČAR ILI KLIJENT. SVI STE DOBRODOŠLI!