Dragi članovi, prijatelji i korisnici programa Udruge „KUŠAC“!

Pozivamo redovne članove na 12. redovnu godišnju skupštinu Udruge KUŠAC koja će se održati u prostorijama Udruge, P. Preradovića 1/II kat, ovaj petak, 18. 12. 2015.g. sa početkom u 18.00 sati. Poziv sa materijalima nalazi se u privitku.

Ujedno pozivamo sve ranije članove i podupirajuće članove, kao i one koji su u našem radu učestvovali kao korisnici i polaznici naših programa da nam se pridruže na maloj proslavi obilježavanja završetka uspješne godine od 19.00 sati. Možete donijeti neku deliciju da podijelite sa drugima, dok se budemo prisjećali zajedničkog ugodnog i korisnog druženja tako da se nakon još jedne uspješne godine prisjetimo ljepote i lakoće življenja.

Učlaniti se ili produžiti članarinu za iduću, 2016. godinu, u iznosu od 120,00 kn godišnje, možete istog dana od 19.30, kako bi kao redovan član koristili pogodnosti u korištenju dijelova programa, projekata i aktivnosti koje organizira udruga. Ukoliko ste spriječeni pridružiti nam se, uplatu članarine možete izvršiti na račun udruge otvoren kod Erste banke, broj HR6324020061100567296.

Molimo da potvrdite svoj dolazak mailom na kusac.crikvenica@gmail.com

HVALA svima koji su na bilo koji način učestvovali u našem radu i ostvarenju programa za sveobuhvatno unapređenje kvalitete življenja.

RADOSNU, USPJEŠNU I MIROM ISPUNJENU NOVU GODINU ŽELI VAM UDRUGA KUŠAC!