KušacUdruga za unapređenje kvalitete življenja Crikvenica

poziva vas na

TRETMAN  REFLEKSOLOGIJE

svaki UTORAK, u terminu po dogovoru

U PROSTORU UDRUGE KUŠAC U GRADSKOJ VIJEĆNICI U CRIKVENICI,

P. PRERADOVIĆA / II KAT

Ukoliko ste zainteresirani za tretman ili za početak želite saznati više o refleksologiji i kako vam refleksoterapija može pomoći  u vašim zdravstvenim prpoblemima i smetnjama te kako može pozitivno utjecati na vaš životni stil, kontaktirajte članicu udruge Kušac IRIS REK, iskusnog refleksoterapeuta i welnes terapeuta, koja sada živi u Crikvenici.

Refleksologija ili refleksoterapija je drevna, holistična metoda masaže refleksnih točaka na stopalima, koja ima opuštajući učinak na tijelo i duh, potiče organizam na samoiscjeljenje, te djeluje uravnotežujuće i regenerirajuće  na svaku stanicu u tijelu.

Refleksologija stopala posebno pomaže kod: stresa i napetosti, bolova u leđima, migrene i glavobolja, poremećaja spavanja, menopauze, probavnih tegoba djece i odraslih, hormonalnih poremećaja, autoimunih bolesti, alergija, problema sa sinusima, detoksikacije organizma, mršavljenja, problematične kože, problema vezanih uz pubertet, neplodnosti….

Radi dogovora oko termina tretmana ili konzultacije kontaktirajte Iris na:

+385 91 1781 874 ili irisrek@hotmail.com

www.refleksologija.com.hr