27. 11. 2015. (petak) od 18:00 – 20:30 h Sonja Simonovska održati će uvodno predavanje za sve zainteresirane za najavljeni seminar LENS, u prostoru udruge Kušac u Crikvenici, u zgradi gradske Vijećnice, P. Preradovića 1/II kat

19.12. i 20.12. 2015 (subota i nedjelja) od10:00-19:00 h– Seminar LENS -S lakoćom u Novu Godinu uz RITUAL SREĆE
Mjesto održavanjanja: Crikvenica, hotel Esplanada

Koliko puta ste poželjeli ući u Novu Godinu svježi i rasterećeni od problema koji su Vas opterećivali, okrenuti “novi list” u svome životu, osloboditi se nekih nepoželjnih navika i ostvariti konačno neke svoje ciljeve?

Na ovom seminaru se pružaju upravo te mogućnosti:

– osvješćivanje svega onoga čega se istinski želimo osloboditi

– otpuštanje starih obrazaca, uvjerenja i potisnutih emocija

– kako reći NE svemu što nas opterećuje

– kako reći DA svemu lijepom i napraviti mu dobrodošlicu

Ovdje se Duhovnost i Psihologija isprepliću i radi se na svim nivoima: emotivnom, mentalnom, energetskom i tjelesnom.

U starim Kulturama su se uvijek primjenjivali određeni rituali u prelaznim životnim ili godišnjim periodima. Na ovom Seminaru se radi vrlo moćan Ritual Sreće, primjenjivan hiljadama godina u starim šamanskim učenjima, a prilagođen suvremenom vremenu. Na Ritualu se osim ostalog koristi i čulo mirisa, koje je najstarije ljudsko čulo. Koristeći njegove mogućnosti vrši se reprogramiranje starih obrazaca. Dobivaju se i jednostavni, ali vrlo moćni “alati” za primjenu u svakodnevnom životu. Namjenjen je unutrašnjem čišćenju i pripremi za novi životni ciklus – narednu godinu.

Kao priprema za Ritual Sreće koriste se: Procesi Integrativnog Disanja, Kvantna Transformacija, energetski rad, mentalne i tjelesne tehnike, muzika i pokret.

Uz pomoć ovih tehnika moguće je dobiti vrlo duboke uvide, kao i načine za izlazak iz opterećujućih situacija. U Novu Godinu se ulazi sa unutrašnjom čistoćom i svježinom, kao i spremnošću za život uz radost i lakoću.

Namijenjeno je svima koji su na putu osobnog i duhovnog razvoja, a posebno terapeutima, energetičarima, coach-evima, kako za vlastitu duhovnu higijenu, tako i za pročišćenje tijela i aure i osobnu energetsku zaštitu.

Integrativno disanje pomaže da se raščisti vlastiti unutrašnji prostor, kako bi sve druge energetske metode, meditacije i vizualizacije bolje djelovale. Posebno pomaže onima koji su skloni pretjeranom razmišljanju, koji imaju stalno bezbroj misli u glavi. Podstiče smirenje Uma, odnosno izlazak iz Uma.

Specijalan poklon na seminaru: svi učesnici/e će osim dragocjenih iskustava iz Integrativnog Disanja dobiti i poklon-obuku u metodi Kvantne Transformacije (Metoda-2-točke). Sonja je prva na našim prostorima “donijela” ovu metodu i 2011. god. napisala knjigu o njoj. Ovu metodu ona podučava na posebnim seminarima. Ali, kako je po prvi puta u Crikvenici, odlučila je da na ovom prvom seminaru svim učesnicima pokloni ovu dragocijenu obuku. Svi će dobiti skripte za Kvantnu Transformaciju od 30 stranica, kao i Certifikate za završenu Kvantnu Transformaciju. A oni koji ovu metodu već prakticiraju, dobit će korisna uputstva njene šire primjene, kao i mogućnosti kombiniranja sa drugim energetskim tehnikama i metodama.

Za sve one koji se odluče za edukaciju za Terapeute/Trenere za Integrativno Disanje,ovaj seminar se ubraja u potrebne seminarske dane za edukaciju.
Voditeljica Seminara: Sonja Simonovska,dipl.- ing, istraživačica Sreće, osnivačica Programa LENS, certificirana voditeljica međunarodnih edukacija za Integrativno Disanje austrijske organizacije ATMAN iz Beča, dipl. psihološka savjetnica, bioenergetičar, učitelj Kvantne Transformacije, autorica dviju knjiga: “Kvantna Transformacija” i “Zašto”. Živi i radi u Beču i već petnaest godina radi individualno sa klijentima te drži seminare u različitim zemljama. Sonja je obdarena urođenom sposobnošću za bioenergetski rad i izoštrenom intuicijom, što kombinira sa znanjima iz mnogobrojnih školovanja iz psiho-spiritualnog područja, kao i svojim životnim iskustvima.
Na Vikendu beslatnog isjeljivanja, kojeg organizira Udruga „Kušac“, u hotelu Esplanada u Crikvenici, 28. i 29. 11. 2015. Sonja će raditi besplatne Energetske Tretmane – LENS, a 27. 11. 2015. održati uvodno predavanje za sve zainteresirane za najavljeni seminar. Svi zainteresirani mogu doći, upoznati Sonju, postavljati joj pitanja i dobiti tretmane.

Pogledajte Sonjine najnovije video snimke:

Seminar LENS- S lakoćom u Novu Godinu uz Ritual Sreće: https://www.youtube.com/watch?v=kLFrcQQKUQE
Kako da budemo sretni

Seminari samospoznaje – Intergativno Disanje LENS

Ljubav prema sebi

Sve ostale video snimke možete vidjeti nayoutube: Sonja Simonovska
SENSA Magazin: Potpuno prepuštanje životu – priča o vlastitim doživljenim iskustvima na Seminaru LENS – Integrativno Disanje, tekst napisala spisateljica Ana Atanasković
Dojmovi učesnika seminara
Cijena Seminara: 140 Eura, za prijave i uplatu avansa od 50% do 01.12 – cijena je 120 Eura

Ukoliko se formira grupa veća od 10 sudionika, tada je cijena seminara 100 Eura.

PRIJAVE: mob. + 386 (0) 98353820 (Mirjana Andres-Rogović),

e-mail: kusac.crikvenica@gmail.com