KušacUdruga za unapređenje kvalitete življenja Crikvenica

poziva vas na

VIKEND ISCJELJIVANJA OD SRCA SRCU

pod pokroviteljstvom TZ Grada Crikvenice

27, 28. i 29. 11. 2015. god.

u petak 27. 11. 2015. god.

od 18,00 do 20,30 – predavanje Sonje Simonovske RITUAL SREĆE

U PROSTORU UDRUGE KUŠAC, gradska Vijećnica u Crikvenici, P. Preradovića 1/II kat
u subotu i nedjelju, 28. i 29. 11. 2015. god.
od 9,00 do 19,00 sati – BESPLATNA ISCJELJIVANJA
U HOTELU ESPLANADA u Crikvenici

Program započinje u petak, 27. 11. 2015. godine od 18,00 do 20,30 sa uvodnim predavanjem Sonje Simonovske za seminar LENS, koji će se održati 19. i 20. 12. 2015. god. te se nastavlja prezentacijom tehnika i metoda iscjeljivanja u subotu i nedjelju, 28. i 29. 11. 2015. od 9,00 do 19,00 sati, u hotelu Esplanada u Crikvenici, kao poklonom građanima Crikvenice i svim drugim dobrodošlim gostima. Program će se održavati na način da će oba dana biti ponuđena besplatna iscjeljivanja raznim tehnikama i metodama, cijelog dana, a paralelno će se u subotu i nedjelju u popodnevnim satima održavati zanimljiva predavanja i prezentacije.

Članovi udruge Kušac i njihovi brojni suradnici i prijatelji, svi educirani terapeuti raznih tehnika i metoda iscjeljivanja i opuštanja pružit će vam nezaboravno i korisno iskustvo i pomoći u otklanjanju raznovrsnih poremećaja u zdravlju, razmišljanju i ponašanju te potaknuti u vama proces prema samoiscjeljivanju.

Možete besplatno isprobati kako djeluje Reiki, LENS, tretmani Kvantne transformacije, Tesla metamorfoza, Psihokibernetika Essena, Energo-bioterapija, Pranic healing, Theta healing, Access Bars, Bioterapija po metodi Zdenka Domančića, Refleksologija, Kristaloterapija, terapija energetskim zlatnim kuglama, žezlima, orgonitima, Kambo-amazonskom vakcinom, informiranom vodom i podmetačima, brojčanim nizovima po Novim tehnologijama razvoja svijesti po Grigiriju Grabovoju….

Zatražite iscjeljujuću Poruku Duše, ili se prepustite savjetovanju o primjeni Bachovih kapi, kupkama sa Tibetanskim zdjelama, izvucite Anđeoske karte, potražite odgovore pomoću Tarota, nabavite za sebe ili za poklon knjige, skripte, orgonite, informiranu vodu i podmetače ili naručite za nekog bliskog iscjeljujuću poruku Duše kao poklon …
Educirani praktičari cijeli dan će vam biti na raspolaganju za konzultacije i prijedloge za druge najefikasnije načine pomoći i samopomoći kao što su: H’o oponopono, vrtnja čakri i razne metode opuštanja i otpuštanja.

PROGRAM PREDAVANJA

U PETAK, 27. 11. 2015. god. – u prostoru Udruge KUŠAC:

od 18,00 do 20,30 sati na programu je LENS, uvodno predavanje za seminar  S lakoćom u Novu godinu uz Ritual sreće, na kojem se koriste procesi Integrativnog Disanja, Kvantna Transformacija, energetski rad, mentalne i tjelesne tehnike, muzika i pokret,  a održat će ga Sonja Simonovska iz Beča. Seminar će se održati 19. i 20. 12. 2015. god. također u hotelu Esplanada.

U SUBOTU, 28. 11. 2015. god. – u hotelu Esplanada:

od 17,00 do 18,00 sati na programu je uvodno predavanje u radionicu Zavolite sebe, po metodi Louise Hay, koje će održati Jasenka Zubac, HYL učitelj iz Rijeke.

od 18,00 do 19,00 sati na programu je predavanje o KAMBO – amazonskoj vakcini, koje će održati Denis Kaštelan iz Opatije

U NEDJELJU, 29. 11. 2015. god. – u hotelu Esplanada:

od 16,00 -16,30 sati na programu je prezentacija tehnologije Quantec, bazirane na otkrićima suvremene kvantne fizike, koju će održati Darija Gržinčić iz Rijeke

od 16,30 do 17,30 sati na programu je prezentcija tečaja Theta healing – Djeca duge i iskustvo spajanja u theta stanje, koju će održati Siniša Bošković i Nada Šegvić iz Theta centra za intuitivno iscjeljivanje iz Rijeke

od 17,30 do 18,30 sati na programu je prezentacija programa Majstorske yoge i aktivacije dijamantnog tijela, koje će održati Deniza Darlić Tejaswini iz Rijeke

OVAJ JE DAN NAŠ POKLON VAMA.

NA VIKENDU ISCJELJIVANJA „OD SRCA SRCU“ ČEKAJU VAS JOŠ MNOGA IZNENAĐENJA! Neka od njih su besplatni tretmani Kambo-amazonskom vakcinom i Teslina metamorfoza svjetlosnog tijela za sretno odabrane posjetioce i polaznike predavanja.

PRENESITE INFORMACIJU PRIJATELJIMA I PRIDRUŽITE NAM SE KAO PRAKTIČAR ILI KLIJENT. SVI STE DOBRODOŠLI!