KušacUdruga za unapređenje kvalitete življenja Crikvenica

poziva vas na redovnu mjesečnu radionicu sistemskih obiteljskih  konstelacija

POREDAK LJUBAVI

u nedjelju, 27. 09. 2015.

od 9,00 – 17,00 sati

U GRADSKOJ VIJEĆNICI U CRIKVENICI / II KAT

Toliko puta ste pročitali da ljudi imaju slobodnu volju da upravljaju svojim životom. Možda pripadate u one sretnike koji točno znaju što vole. Zašto onda ne znamo kreirati život sa kojim bi bili u potpunosti zadovoljni? Uzrok tome je nepoznavanje prirodnih zakona po kojima smo stvoreni, koji na nas trajno utječu i sa kojima trebamo biti usklađeni. Dovoljno je podsjetiti se da je sve što je stvoreno međusobno povezano, u vremenu i prostoru koje poznajemo, ali i izvan njih, jer sve je energiija, a ona je neuništiva, u vječnom kretanju i moguća je jedino njena promjena.

Želite li promjeniti svoj život, prvo što morate učiniti je da promjenite sebe, u svojim stavovima, mislima, osjećajima, rječima i djelima. Pri tome je nužno da to činite potpuno svjesnom namjerom, kako bi maksimalno izbjegli da i dalje podsvijest upravlja vašim postupcima i kako bi odbacili teret naslijeđa kojeg smo preuzeli od svojih znanih i neznanih predaka, a koji je kroz naše roditelje došao do nas i mi ga dalje predajemo svojim potomcima, kroz uvjerenja, obrasce razmišljanja i djelovanja. Da bismo ih mogli otpustiti prvo ih trebamo detektirati.

Ako ste se odlučili za promjenu, radionica obiteljskih konstelacija je izuzetna prilika da najbrže pronađete gdje su u vašem porodičnom stablu nastali zapetljaji u protoku ljubavi, radosti, uspjeha, mira… , da ih razotkrijemo i uklonimo jednom za uvijek, uz dužno poštovanje prema porodičnom stablu u kojem su naši korjeni.
Ova je radionica namjenjena svima, bez obzira na dob, spol, opredjeljenja bilo koje vrste, svakome tko ima bilo kakvih problema, vlastitih ili u najužem porodičnom krugu, sa zdravljem, u odnosima, karakternim osobinama, strahovima, donošenju životnih odluka, u braku ili zbog razvoda, na poslu, sa smrti neke bliske osobe ili sa bilo kojim aspektom života sa kojim nije zadovoljan.

Nije potrebno nikakvo predznanje, niti otkrivanje intime. Dovoljno je definirati svoj problem u jednoj riječi ili rečenici i zatim sa strane promatrati predstavu svoga života u kojoj nepoznati predstavnici zauzmu “uloge” unutar moćnog polja i vođeni stvaralačkom silom, koja nama upravlja cijeli život, za par minuta ukažu na stvaran problem i moguće optimalno rješenje.

Tko nije probao, teško može povjerovati, a tko je učestvovao, barem kao promatrač, potpuno se uvjerio u začuđujuću jednostavnost i djelotvornost ovog fenomenološkog pristupa.

Možete samo promatrati, ili možete sudjelovati u radu s namjerom da pomognete drugima da otkriju svoje probleme i da osjetite tu moćnu silu koja nas vodi i pokreće ka rješenju, a možete se odlučiti i na vlastiti rad, u bilo kojem trenutku trajanja radionice.

Vaš je život u vašim rukama, donesite odluku da uklonite smetnje koje ometaju da bude onakav kakvim ga možete zamisliti u svojim najljepšim vizijama.
Voditelj radionice je Mirjana Andres-Rogović, dugogodišnji energetski terapeut, koja je intenzivno uključena u konstelacijski rad već preko 17 godina, učeći i prateći osobno Berta Helingera i niz drugih vodećih svjetskih terapeuta, a već 5 godine djeluje kao samostalan sistemski terapeut i konzultant.

Naknada za troškove iznosi 200 kn. Nezaposleni, studenti i penzioneri mogu dobiti popust.
Informacije i prijave na:

kusac.crikvenica@gmail.com ili mob. 098 353 820– Mirjana Andres-Rogović