Kušac – Udruga za unapređenje kvalitete življenja Crikvenica

na Svjetski dan mira

u ponedjeljak, 21. 09. 2015. u 17,00 sati

na Mediteranskom labirintu ljubavi u Crikvenici

Pridružite nam se na još jednoj meditaciji vođenoj uzašlim majstorima i sjenkama – čuvaricama miomirisnog Mediteranskog labirinta ljubavi u Crikvenici: Virijanom, Belont, Amanetom i Masterom. Pružimo potrebnu ljubav i svjetlost voljenoj planeti, stvorimo polje najviših frekvencija i sudjelujmo u izgradnji kristalne rešetke zemljinog svjetlosnog tijela, kako bismo se zajedno sa njom zauvijek pomakli iz dosadašnje stvarnosti niskih frekvencija koje su podržavale ratove, mržnje, strahove, podvajanja, netolaranciju, laži, gramzljivosti, korupciju i neznanje, u frekvencije ljubavi, radosti, obilja i mira.

Dajmo svoj doprinos uspostavljanja svjetskog mira i tako stvorimo preduvjete općem napretku i harmoničnom razvoju. Naš je život uvijek upravo onakav kakvog smo zaslužili. Samo radeći na sebi uz istovremenu viziju napretka svega stvorenog, u zajedništvu i povezanosti sa planetom koju smo odabrali za svoj i opći rast i razvoj, možemo očekivati da nam život bude bolji, lakši, radosniji, uspješniji, pun ljubavi, blagostanja i blaženstva.

Učinak skupne meditacije je naučno dokazan i zbog toga je poželjno da se pridružimo u što većem broju globalnoj meditaciji koja počinje već od subote, 19. rujna 2015. godine.

U slučaju kiše meditacija će se održati u 19,00 sati u prostoru udruge, u zgradi gradske Vijećnice u Crikvenici, P. Preradovića 1/II kat.