KušacUdruga za unapređenje kvalitete življenja

poziva vas da se pridružite akciji

VOLIM PLANETU ZEMLJU

U SKLOPU PROSLAVE SVJETSKOG DANA MORA

PROGRAMIRANJE KRISTALA

22. 09. 2015. god. (utorak)

od 17,00 sati

Pozivamo vas da se pridružite akciji programiranja kristala za iscjeljivanje planete Zemlje u sklopu projekta „Volim planetu Zemlju i svoj grad“. Kristale programirane na ljubav, radost, mir i obilje, položit ćemo u more na potezu cijele obale Grada Crikvenica, od Selca do Jadranova.

Dobrodošao je svatko tko posjeduje kristal koji se može programirati. Tko nema kristal može ponijeti orgonit ili vodu u staklenoj boci! Akcija će započeti u 16,30 sati u gradskoj luci, a nakon programiranja ćemo kristale vratiti u dubine mora (besplatnom vožnjom sa motornog broda Šare-Tours).

Na ovaj način priključit ćemo se svjetskom pokretu iscjeljivanja planete Zemlje uz izražavanje zahvalnosti i ljubavi moru.

More, kao i sve vode ima sposobnost pamćenja i prenošenja informacija, koje u njemu ostaju kao trajni zapisi. Stoljećima smo ga bespoštedno iskorištavali, uzimali od njega razne blagodati i dobrobiti, a nikad mu nismo vraćali istom mjerom niti smo dostatno iskazali zahvalnost. Takav suživot je postao neizdrživ i to nam se vraća na način koji možemo i moramo popraviti.

Naučno je dokazano da se voda kristalizira u pravilnim kristalima kada je u okruženju pozitivnih misli i afirmacija, a u suprotnom kristali imaju potpuno deformirane oblike, što dovodi čak do uništenja nekih biljnih i životinjskih vrsta i riba. I naše je tijelo sastavljeno skoro 90% od vode, koju održavamo vodom iz prirode, a ona nastaje isparavanjem mora i kondenzacijom u oblacima iz kojih kiše napajaju izvore, potoke i rijeke.

Ne smije nam biti svejedno kakvu informaciju u sebi nosi voda koju pijemo!

Ako ne volimo planetu Zemlju, to je kao da ne volimo sebe!

POŠALJIMO LJUBAV PLANETI ZEMLJI PREKO MORA !!!

Poželjna je prijava zbog organizacije. Dodatne informacije možete dobiti na:

kusac.crikvenica@gmail.comili mob. 098 353820