KušacUdruga za unaprijeđenje kvalitete življenja

organizira tečaj

KOMUNIKACIJA DUŠE

u petak, 28. 08 2015. god. od 18,00 do 21,00 sati i

u subotu, 29. 08. 2015. god. od 9,00 do 12,00 sati

u zgradi Gradske vijećnice u Crikvenici, P. Preradovića 1/II

Ovo tečaju može prisustvovati svatko, bez obzira na dob, vjerska opredjeljenja i prethodna iskustva u duhovnom napretku. Svi imamo neprekinuti kontakt sa svojom Dušom, koja nas vodi kroz životna iskustva. Međutim, naša svjesna povezanost sa razinom odakle smo došli i gdje su pohranjena sva znanja, mudrost i istine, koje se odnose na odabrani ovozemaljski život, ovise o trenutnoj razini naše individualne vibracije (denzitetu), a posljedične tome su čistoća i jasnoća našeg svjesne komunikacije sa Dušom. Na ovom se tečaju podsjećamo znanja koje je pohranjeno u našem staničnom pamćenju, o tome kako komunicirati sa višim razinama naših Duša te svjesnom namjerom i vježbama otvaramo kanale za tu komunikaciju. Kad ponovno otvorimo kanale za komunikaciju, Duša nam omogućava da iz polja integrativnog uma isčitavamo vitalne poruke, za poznatu ili nepoznatu osobu za koju vršimo komunikaciju, ili za sebe. Ove poruke imaju iscjeljujući karakter za fizičko, mentalno, emotivno ili duhovno tijelo i predstavljau vrlo moćno iscjeljenje na daljinu.

Budući je ovo znanje već u nama, na ovom tečaju svatko uspije ostvariti komunikciju i može ju primjenjivati apsolutno u svakom momentu.

Što više primjenjujemo ovu komunikaciju ona postaje jezgrovitija i jasnija te postupno dovodi do spajanja sa još višim razinama Nadduše, Monade ili Univerzalnog uma te najviše Svjesnosti.

Kada jednom ponovno uspostavimo kontakt sa razinama 7. denziteta biti ćemo trajno u kontaktu sa Anđelima, Arhanđelima, uzašlim majstorima i svjetlosnim bićima iz viših dimenzija i tako ponovno ostvarujemo sebe kao moćna stvaralčka bića, kreatore stvarnosti mira, ljubavi, radosti, blagostanja, blaženstva i milosti.

OBAVEZNA JE PRETHODNA NAJAVA RADI TEHNIČKE ORGANIZACIJE I UPUTSTAVA ZA SVAKOM POLAZNIKU !

Informacije i prijave na: kusac.crikvenica@gmail.com ili mob. 091 7668420