Kušac – Udruga za unaprijeđenje kvalitete  življenja Crikvenica

AKTIVACIJA ZVJEZDANIH KODOVA

u SUBOTU, 22. 08. 2015. U 21,00 sat

u zgradi Gradske vijećnice u Crikvenici, Petra Preradovića 1, II kat

U subotu, 22. 08. 2015,  u 21,00 sat po našem vremenu, pridružit ćemo se aktivaciji zvjezdanih kodova unutar našeg DNK lanca, kojima se povezujemo sa svim proširenjima naše Duše te sa svim svjetlosnim bićima u svim paralelnim svjetovima, planetama i zvjezdama. Bića Svjetlosti zastupljena sa 12 Visokih članova Galaktičkog Vijeća već su pripremili i uključili zvjezdano sjeme u našoj epifizi, a posebno kroz našu master stanicu. Večeras ćemo preko instalirane mreže Piramide svjetlosti iznad Antarktika, putem portala Svjetlosti kroz kristale 12 čakri iznad naše krunske čakre, rekodirati 12 osnovnih čakra unutar našeg tijela, očistiti, rebalansirati i ponovno uskladiti naša niža tijela, podići vibraciju i izmjeniti energiju našeg polja.

Rekodiranjem zvjezdanih kodova u kromosu naše DNK, stvaramo nove sinaptičke veze unutar mozga i kroz glavne žlijezde te budimo stanično pamćenje na vječan život i prilagođavamo se Božanskom nacrtu ili Izvornom kodu.

Spajanjem sa svim svojim fraktalima i proširenjima Duše i svješću da smo svi jedno, podižemo vibraciju kako bismo pomogli Majci Zemlji i svemu stvorenom.

Ne propustite učiniti ono zbog čega smo odabrali biti OVDJE i SADA!

Aktivacija se može ponavljati nakon ovog datuma!

Informacije i prijave na:

kusac.crikvenica@gmail.com ili mob. 098 353 820– Mirjana Andres-Rogović