KušacUdruga za unapređenje kvalitete življenja Crikvenica, ima priliku oorganizirati, po prvi puta u Crikvenici radionicu Kundalini yoge, drevne nauke o načinu buđenja kundalini energije pomoću vrlo dinamičnih kriya u kombinaciji s pranajamama, mudrama, mantrama, bandhama i meditacijama, kojimavrlo brzo napravimo aktivaciju i dovedeno u savršenu ravotežu um, duh i tijelo,

u subotu, 23. 05. 2015.

od 17,00 -19,30 sati

u energetskom parku uz Mediteranski labirint ljubavi

u Crikvenici

RADIONICA ĆE SE ODRŽATI UKOLIKO BUDE DOSTATNOG INTERESA PA VAS MOLIMO ZA HITNU POVRATNU INFORMACIJU!

Kundalini yoga namienjena je i prilagođena zapadu, a  mogu je prakticirati svi bez obzira na dob, spol, vjersku ili bilo koju drugu pripadnost te neovisno o tom jesu li se ikada prije Bavili yogom. Ona daje maksimalne rezultate u najkraćem vremenu.

Radionicu će s puno ljubavi voditi certificirana KRI učiteljica kundalini yoge Dragica Kopjar- Sarab Varta Kaur, iskusna voditeljica s dugogodišnjom praksom, glazbena umjetnica na gongu i himalajskim zdjelama, te humanitarka-volonterka.

Znanje kundalini yoge stjecala je od direktnih učenika Yogi Bhajana, u Italiji, Velikoj Britaniji i SAD-u, a znanje o iscjeljujućim zvukovima gongova od današnjih najvećih svjetskih učitelja.

Radionica traje 2,5 sata, a donacija iznosi 60 kn.

MOLIMO DA PRENESETE INFORMACIJU SVIMA KOJE BI MOGLA ZANIMATI OVA RADIONICA I IZVRŠITE PRAVOVREMENU PRIJAVU ZAINTERESIRANOSTI.

Dodatne informacije i prijave na: kusac.crikvenica@gmail.com ili mob 098353820.