Kušac– Udruga za unaprijeđenje kvalitete življenja Crikvenica

25. 04. 2015.

od 18,00 sati

U GRADSKOJ VIJEĆNICI U CRIKVENICI / II kat

Vedrana Čabrijan iz Rijeke vodit će treću u nizu radionica upravljanja vlastitom stvarnošću na informacijskom planu, po tehnologijama čuvenog naučnika dr. Grigorija Grabovoja, doktora 6 znanosti i nositelja Nobelove nagrade I.P. Pavlova za razvoj medicine i zdravstva.

Na radionicu su pozvani  svi koji osjete želju i potrebu da nešto izmjene u svom životu na način da sami upravljaju svojom stvarnošću, bez obzira da li već nešto znaju ili im je ovo prvi dodir i upoznavanje sa takvom mogućnošću.

Tehnologijama koje se uče na ovoj radionici postižemo rezultate vrijedne svakoga truda u upravljanju vremenom, utjecanju na situacije i događaje, iscjeljivanju svih vrsta bolesti i obnavljanju organa. Postajemo svjesni  svojih beZkrajnih mogućnosti, darova i talenata, razvijamo i ostvarujemo  sve svoje sposobnosti  kreiranja vlastitog  života u zdravlju, sreći, ljubavi, obilju, uspjehu…..

Tehnologije djeluju na najvišem, informacijskom planu, raznovrsne su, od rada sa brojčanim nizovima, sferama i drugim geometrijskim tijelima do tehnika čistog upravljanja uz pomoć vizualizacija i afirmacija i svatko za sebe odabire koji je način rada njemu najpristupačniji i najdjelotvorniji.

Nema strogih pravila, već je naglasak na slobodnoj volji i kreaciji, jer je znanje o ovim tehnologijama već pohranjeno u našem staničnom pamćenju, a rezultati su fascinantni.

Na radionicama ćemo učiti kako ova jednostavna i istovremeno fascinantna znanja primjenjivati u svakodnevnom životu za svoje dobro i dobrobit svega stvorenog.

Kad jednom krenete ovim putem otvaraju se vrata za dublja znanja.

Naknada za učestvovanje, za pokriće troškova organizacije, iznosi 50 kn.