Kušac– Udruga za unaprijeđenje kvalitete življenja Crikvenica

MIKORIZA – SUFINANCIRANJE IZ EU FONDOVA

u četvrtak, 09. 04. 2015. od 18,00 sati

U GRADSKOJ VIJEĆNICI U CRIKVENICI

Nakon izuzetno zanimljivog i korisnog predavanje o ulozi mikorize (prirodne simbioze gljivica sa korjenjem biljaka) u suvremenom uzgoju bilja, koje je 26. 04. 2013. god. u Crikvenici održao Roert Slezak iz firme BIO-BUDUĆNOST d.o.o. iz Zagreba, saznajemo da je mikorizacija ušla u PROGRAM RURALNOG RAZVOJA REPUBLIKE HRVATSKE ZA RAZDOBLJE 2014. – 2020. godine.

Hrvatska ima na raspolaganju više od 10 milijardi Eura za ulaganja u poljoprivredi i šumarstvu.

Sve troškove mikorizacije i  usavršavanja može se sufinancirati iz EU fondova kao u Poljskoj, Španjolskoj, Italji, Litvi.., a bespovratna sredstva iz mjera ruralnog razvoja pokrivaju do 90 % investicije!

Na ovom predavanju upoznat ćete se izvorno o prednostima mikorizacije za uzgoj svih vrsta biljaka te ujedno i o tome kako osigurati konkurentnost na tržištu Europske Unije kroz najvišu kvalitetu, povećani urod i smanjene troškove proizvodnje! Jer, primjenom mikoriznog cjepiva „MYKOFLOR“ (živi endo ili ektomikorizni miceliji), postiže se velika prednost i garantiraju visoki prihodi.

Uz nove bioorijentirane tehnologije osigurajte sebi poslovni uspjeh!

Ulažite u sebe i nove tehnologije, usavršite znanje i pobijedite konkurenciju! Ili barem izaberite živjeti s lakoćom i u skladu s prirodom.