KušacUdruga za unapređenje kvalitete življenja Crikvenica

poziva vas daa zajedno obilježimo

VALENTINOVO NA LABIRINTU LJUBAVI

u subotu, 14. 02. 2015.

od 15,00 do 17,00 sati

Dragi ljubići, bili u parovima ili sami, sa osjećajem zaljubljenosti u svom srcu, u bilo koga ili bilo što, ne propustite  nam se pridružiti na Dan zaljubljenih, u predivnom programu proslave Valentinova pod nazivom „In love in Crikvenica“. Udruga vam daruje šetnju Ljubavnom cesticom uz besplatnog vodića od kojeg ćete saznati legendu o nesretnnoj ljubavi vezanu uz gradinu Badanj, zbog koje je nastala Ljubavna cestica, a zatim ćemo zajedno prošetati miomirisnim Mediteranskim labirintom Ljubavi i kamenom energetskom spiralom, koje će vas napuniti energijom i pojačati vaš osjećaj ljubavi, uživat ćemo i zajedno zapjevati uz anđeosli glas Željke Brdar, isprobati ljubavne zalogajčiće, okititi se orgonitima u obliku srca, koji će nas štititi od svih negativnih energija, izvježbati pod stručnim vodstvom Branke Tepavac lagane yoga vježbe na čistom zraku uz potok Dubračinu…. jednom rječju biti i ostati u radosti, ljubavi i miru.

Poželjan je „ljubavni dress code“- udobna i prikladna odjeća i obuća.

Okupljanje je u 15,00 sati na trgu Stjepana Radića, a program na Labirintu ljubavi počinje u 16,00.  Nakon toga nastavljamo se od 18,00 do 20,00 sati družiti na trgu uz grupu Nola i voditelja Maria Battifiacu, u 20,00 sati ćemo puštati lampione dobrih želja sa plaže uz gradsku luku, a od 21,30 sti nastavljamo ludu zabavu u maškaranom šatoru uz Ivana Zaka.

NEKA VAM JE SVIMA SRETAN DAN ZALJUBLJENIH I NEKA LJUBAV U VAMA BUDE SVAKOG DANA!